Ατρόμητος: Δύσκολα γυρνάει η κατάσταση για τον Πισάνο

Ο Ατρόμητος καλείται να διαχειριστεί μία πρωτόγνωρη για εκείνον κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Τα λάθη που έχουν γίνει είναι πάρα πολλά και αναμενόμενα θα υπάρξουν και αλλαγές σταδιακά. Ο Ματίας Πισάνο συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το πλάνο.

Οι άστοχες καλοκαιρινές επιλογές είναι αρκετές. Κάποιες εξ αυτών χρυσοπληρώθηκαν. Ο Αργεντινός εξτρέμ σε αντίθεση με τους περισσότερους, δεν πήρε τόσο υψηλό συμβόλαιο. Κάπου στο 100άρικο έκλεισε η συμφωνία με τους Περιστεριώτες. Μόνο που είναι από τους πρώτους που φαίνεται να τελειώνουν τα κανονάκια του.

Τρεις συμμετοχές

έχει έως τώρα και όλες ως αλλαγή, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και ΟΦΗ έμεινε εκτός αποστολής. Αυτό κάτι δείχνει. Από τη μία ο Γιώργος Παράσχος έχει επιλέξει να μην παίζει με εξτρέμ και αν επιμένει στην τριάδα αμυντικά, αν και εκ του αποτελέσματος δεν βγαίνει, από την άλλη ο 29χρονος δεν πήρε καμία ευκαιρία που του δόθηκε.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ατρόμητος έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα από τον Πισάνο. Η διαφορά, όμως, είναι η εξής. Ορισμένοι παίκτες έχουν διετή συμβόλαια και παχυλά. Το να σπάσουν τα δικά τους, δεν θα είναι τόσο εύκολο. Αντιθέτως, του πρώην εξτρέμ της Αρχεντίνος Τζούνιορς είναι μονοετές, ενώ ο ποδοσφαιριστής αρχίζει να σκέφτεται πως αλλού ίσως έχει διαφορετική αντιμετώπιση. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Ωστόσο, δύσκολα τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα