Ατρόμητος – ΑΕΚ: Η μεγάλη ευκαιρία του Αραούχο (vid)

18:11 2/2/2020 - Πηγή: Sportime

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Ο Σέρχιο Αραούχο χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να κάνει την πρώτη ευκαιρία του στην τρίτη θητεία του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η κεφαλιά που πήρε ο Αργεντινός επιθετικός σταμάτησε στα πόδια του Κιβρακίδη και ενώ η δεξιά γωνία της εστίας του Ατρόμητου ήταν ακάλυπτη.

Ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του Ατρόμητος-ΑΕΚ τον Σέρχιο Αραούχο,

με μόλις μία προπόνηση χθες στα Σπάτα. Και αυτό διότι εντυπωσιάστηκε από την διάθεση του και την αγωνιστική κατάσταση του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βράνιες, Ολιβέιρα, Μάνταλος, όπως και οι Παουλίνιο, Κλωναρίδης και Μπότος.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επιστρέφει στο 3-5-2 και επέλεξε τους Μπάρκα στο τέρμα και τριάδα στην άμυνα Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα. Μπακ-χαφ παίζουν οι Μπακάκης-Λόπες και αμυντικά χαφ Σιμόες-Κρίστιτσιτς-Σιμάνσκι και Λιβάγια-Αραούχο το δίδυμο στην επίθεση. Στον πάγκο θα είναι οι Τσιντώτας, Χουλτ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε και Αλμπάνης.

Για τον Ατρόμητο ξεκίνησαν οι: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού και Γιακουμάκης. Στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου οι: Μανδάς, Καχίλα, Γκάλο, Ούμπιντες, Μπαένα, Ντε Πο και Βέλλιος.

Δείτε την ευκαιρία του Αραούχο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ατρόμητος – ΑΕΚ: Η μεγάλη ευκαιρία του Αραούχο (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα