Ατλέτικο: Άτυχος στο ντεμπούτο του ο Φέλιξ

Δεν πρόλαβε να χαρεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζοάο Φέλιξ. Κι αυτό καθώς ο 19χρονος Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 27ο λεπτό του φιλικού με τη Νουμάνθια.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα δέχθηκε ένα χτύπημα δέκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Φέλιξ δεν ζήτησε αμέσως αλλαγή, αλλά αντιθέτως το πάλεψε προσπαθώντας να «σφίξει» τα δόντια και να συνεχίσει.

Οι πόνοι ωστόσο ήταν αρκετά έντονοι και έτσι προτιμήθηκε – κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό τιμ

της ομάδας- να περάσει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Να προσθέσουμε πως ο νεαρός φορ αγωνίστηκε στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ στη θέση όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή, πέρασε ο Άνχελ Κορέα. Ο τελευταίος βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του από την Ατλέτικο στη Μίλαν, καθώς ο ιταλικός σύλλογος τα έχει βρει με τον παίκτη και είναι κοντά στο να τα βρει και με τον ισπανικό σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, η καλύτερη στιγμή του Φέλιξ στο μικρό διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε ήταν μια πάσα στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος ζήτησε πέναλτι που δεν δόθηκε.

Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Ζοάο Φέλιξ αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των «ροχιμπλάνκος» καθώς άγγιξε τα 126.000.000 ευρώ  τα οποία καταβλήθηκαν στην Μπενφίκα.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή της αποχώρησης του Φέλιξ:

| |

Joao Felix lasted 28 minutes before he limped out of his debut for Atletico Madrid.

MARCApic.twitter.com/3DR8bmcP0P

— Eleven Sports (@ElevenSports_UK) July 20, 2019

The post Ατλέτικο: Άτυχος στο ντεμπούτο του ο Φέλιξ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα