Αστέρας Τρίπολης: Στη λίστα ο Κριστιάν Μπερνάρντι

20:14 4/9/2020 - Πηγή: Sportime
Σε μεγάλο βαθμό ο Αστέρας Τρίπολης έχει διαμορφώσει το ρόστερ του ο Αστέρας Τρίπολης. Ωστόσο, κάποιες πινελιές της τελευταίας στιγμής δεν αποκλείεται να γίνουν.

Αρκετές οι λάτιν περιπτώσεις που προτείνονται κάθε καλοκαίρι. Μία εξ αυτών και ο Κριστιάν Μπερνάρντι, ο οποίος αρέσει. Ο Ροντρίγκο Γκόμες θεωρείται κλεισμένος και μένει να φανεί εάν ο Αστέρας Τρίπολης θα κάνει μία ακόμη κίνηση μεσοεπιθετικά.

Ο 30χρονος ξεκίνησε την

καριέρα του από την Ινστιτούτο και το 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στη Χιμνάσια Εσγκριμά. Από το 2016 ανήκει στην Κολόν και έχει 43 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, αλλά και ως δεύτερος φορ.

Από εκεί και πέρα, ήταν λογικό πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ. Μετά τον Κωνσταντίνο Παναγιώτου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Ολυμπιακό Βόλου, έλυσαν τα συμβόλαιά τους και οι Γιάννης Μπαστιάνος και Χρήστος Αλμπάνης. Ο πρώτος είχε δοθεί δανεικός πέρυσι σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό, ενώ ο δεύτερος στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#asterastripolisfc #preseason #preseasontraining #trainingday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις 3 Σεπ, 2020 στις 1:32 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η εκτός έδρας εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την σεζόν 2020-2021 σάς περιμένει στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) για να την κάνετε δική σας! Η ξεχωριστή εμφάνιση στην οποία αποτυπώνονται όλα τα ιστορικά μνημεία της Τρίπολης και της περιοχής είναι πλέον διαθέσιμη για εσάς στο επίσημο κατάστημα της αγαπημένης σας ομάδας στο κέντρο της πόλης. https://starstore.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc) στις 1 Σεπ, 2020 στις 8:46 πμ PDT

Το άρθρο Αστέρας Τρίπολης: Στη λίστα ο Κριστιάν Μπερνάρντι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα