Άρσεναλ: Κλείνει Παρτέι, δάνεισε Τορέιρα και Γκεντουζί

Μεταγραφική βόμβα της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως θα σκάσει στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ καιρό τώρα προσπαθούσε να κάνει δικό της τον Τόμας Παρτέι και τελικά θα τα καταφέρει βγάζοντας από τα ταμεία της 50.000.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσης του Αφρικανού χαφ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήθελε να τον παραχωρήσει και έτσι η Άρσεναλ αποφάσισε να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο δρόμο για

να τον κάνει δικό της.

Ο 27χρονος Γκανέζος είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στον κόσμο και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια παίζοντας στους Μαδριλένους. Από αυτούς ξεκίνησε την καριέρα του και έως τώρα είχε φύγει μόνο δύο φορές με τη μορφή δανεισμού για Μαγιόρκα και Αλμερία αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Λούκας Τορέιρα. Ο Ουρουγουανός δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε στην Άρσεναλ επί Μικέλ Αρτέτα και πηγαίνει στους «ροχιμπλάνκος» με τη μορφή δανεισμού.

Δεν είναι ο μοναδικός χαφ που φεύγει από το Λονδίνο, όμως, ως δανεικός. Το ίδιο συνέβη και με τον Ματέο Γκεντουζί. Ο νεαρός Γάλλος για την επόμενη σεζόν θα είναι κάτοικος Βερολίνου παίζοντας με τη φανέλα της Χέρτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matteo Guendouzi has joined Bundesliga side Hertha Berlin on a season-long loan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal Official (@arsenal) στις 5 Οκτ, 2020 στις 9:33 πμ PDT

Το άρθρο Άρσεναλ: Κλείνει Παρτέι, δάνεισε Τορέιρα και Γκεντουζί εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα