Άρης: Τρομερό ξέσπασμα για παίκτες και οπαδούς μετά την πρόκριση! Οπαδοί από το Παλέ βρέθηκαν στο Βικελίδης για να πανηγυρίσουν! (vids+pics)

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Άρης και οι οπαδοί του μετά την επική πρόκριση στα πέναλτι επί της ΑΕΚ με 4-2, στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη διαδικασία των πέναλτι και το απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα στις δύο ομάδων, παίκτες, Μάντζιος και οπαδοί επιδόθηκαν σε ένα απίστευτο ξέσπασμα πανηγυρισμών.

Να διευκρινίσουμε όταν λέμε

για οπαδούς ότι παρότι το ματς στο Βικελίδης γινόταν κεκλεισμένων των θυρών, οπαδοί του Άρη ήταν έξω από το γήπεδο, αλλά και τις γύρω πολυκατοικίες και ζούσαν με τον δικό τους τρόπο το παιχνίδι.

Φώναζαν συνθήματα, τραγουδούσαν, κάποιοι άναψαν μέχρι και καπνογόνα μάλιστα στην ισοφάριση σε 1-1, ενώ μετά την πρόκριση έγινε το… έλα να δεις. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο από τους πρωταγωνιστές, όσο και έξω από το Βικελίδης.

Μάλιστα να τονίσουμε ότι κάποιοι οπαδοί του Άρη που είχαν βρεθεί στο Nick Galis Hall για το παιχνίδι της μπασκετικής ομάδας βρέθηκαν στο… άψε σβήσε στο Βικελίδης για να γιορτάσουν τη μεγάλη πρόκριση!

Φυσικά χαμός έγινε και στο Παλέ από τους φιλάθλους του Αυτοκράτορα όταν έμαθαν από τα ραδιοφωνάκια και τα κινητά την μεγάλη πρόκριση της ομάδας ποδοσφαίρου!

Κι επειδή μάλλον απόψε ήταν η «ημέρα του Άρη», ήρθε και η μεγάλη νίκη… μισή πρόκριση της μπασκετικής ομάδας με 76-75 επί της Μπουντούτσνοστ, χάρη στο τρομερό φόλοου κάρφωμα του Γκάλινατ! Οπως φάνηκε η επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας έδωσε σε εκείνη του Καστρίτη την απαραίτητη ώθηση ώστε να πετύχει κι εκείνη μια σπουδαία νίκη! Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από το Παλέ.

Την ίδια ώρα, Μάντζιος, παίκτες, φροντιστές και Καρυπίδης είχαν στήσει το δικό τους… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης. Στο επίκεντρο φυσικά ο Χουλιάν Κουέστα που έπιασε δύο πέναλτι κι έστειλε… συστημένο τον Θεό του πολέμου στα προμητελικά. Ο Ισπανός δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από την αποθέωση καθώς άπαντες στην ομάδα ήθελε να τον αγκαλιάσει και να τον ευχαριστήσει!

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα