Άρης: Τα ζητήματα των ανανεώσεων που «καίνε»

Μιας και το θέμα Βέλεθ από την εφημερίδα «Sportime» βγήκε, λέω να το πάρω και να το πάω… βόλτα, αφού ο Άρης έχει και πολύ… ψωμί.

Συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο ο Ισπανός στόπερ λοιπόν που παίζει μπαλίτσα στην αγορά. Κόσμος και κοσμάκης από το ρόστερ του Άρη είναι, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, ελεύθερος να μιλήσει όπου γουστάρει και να συμφωνήσει με όποιον γουστάρει.

Και εντάξει, όλοι τη δυναμική και την πέραση του Βέλεθ μπορεί να μην την έχουν, αλλά για σκεφτείτε λίγο πώς θα είναι οι «κίτρινοι» χάνοντας 6

ή και 7 ακόμη βασικούς τους εν όψει της νέας σεζόν; Για τους λοιπούς Ίβηρες, Ματίγια και Γκάμα, λοιπόν, φως δεν βλέπω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Χαριστέα με Ένινγκ για νέο συμβόλαιο

Μεγάλες οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στα θέλω τα δικά τους και στα μπορώ του. Για τον Ιντέγε, καλύτερα να μην το ανοίξουμε, Λάρσον, Κόρχουτ, Κουέστα είναι διαφορετικής «βαρύτητας» περιπτώσεις, αλλά όπως μου μεταφέρθηκε, ήδη κοιτάνε πως θα εξαργυρώσουν – άπαντες – τη φετινή τους γεμάτη χρονιά (και αν όλα πάνε καλά και επιτυχημένη) με καλύτερα συμβόλαια, μακριά προφανώς από το «Βικελίδης».

Για τον Ντιγκινί, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κουβέντα, αυτός πρέπει ήδη να θεωρείται παρελθόν. Από «κίτρινη» σκοπιά συνεπώς, προφανώς και δεν είναι μόνο του Βέλεθ το ζήτημα που καίει. Αν, μάλιστα, αποτελεί οδηγό η προσφορά που έχει γίνει στον Ισπανό, τότε… κάψτε τα όλα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Τα ζητήματα των ανανεώσεων που «καίνε» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα