Άρης: Τα mind games του Μάντζιου!

Άρης: Το… σκάκι που παίζουν ο Άκης Μάντζιος και ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκίνησε νωρίς. Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ δίνει πλέον ελπίδες στον Λιβάι Γκαρσία να προλάβει το σημερινό παιχνίδι (19:30) στο ΟΑΚΑ για τη Super League 1.

Εκείνο του Άρη, επίσης δεν δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά αναφορικά με την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης

κόντρα στην Ένωση.

Οι δύο προπονητές κάνουν τα… δικά τους και δεν αποκλείεται η πλήρης εικόνα να προκύψει λίγο πριν βγουν για… ζέσταμα στο Ολυμπιακό Στάδιο οι δύο ομάδες.

Μετά τον Λούμορ, εκτός αποστολής έμεινε και ο Μάνος. Ο επιθετικός του Άρη δεν ταξίδεψε στην Αθήνα λόγω ίωσης. Κανείς εκ των δύο δεν θα ήταν βασικός. Νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Χαϊροβιτς και ο Ντουάρτε.

Το σίγουρο όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, είναι οι πίσω και ο μπροστά. Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα δεν… κουνιούνται από την 11άδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Καμαρά που κόντρα στον Παναιτωλικό είχε ένα γκολ και δύο ασίστ.

Όλες οι υπόλοιπες θέσεις είναι ανοιχτές. Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ διεκδικούν φανέλα βασικού. Αν παίξει 10αρι ο Μπερτόγλιο, θα παίξουν οι δύο. Αν ο Άρης παίξει χωρίς τον Αργεντίνο (δύσκολο) θα αγωνιστούν και οι τρεις.

Στα εξτρέμ, Γκάμα, Μαντσίνι και Γκαρσία διεκδικούν τις δύο θέσεις. Από 33,3% οι πιθανότητες για τον καθένα. Οι δύο τελευταίοι προσθέτουν ενέργεια και ταχύτητα στην ομάδα. Ο πρώτος σιγουριά.

Ακόμα ο Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει πως θα παρατάξει μεσοεπιθετικά τον Άρη. Σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί και από την 11άδα που θα κατεβάσει ο Γιαννίκης!

Διαβάστε τα πάντα για τον Άρη στη σελίδα 7 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα