Άρης: Συμφώνησε με Ζίριους Γουίλιαμς! (vid)

Το ρόστερ της επόμενες σεζόν άρχισε να στελεχώνει ο Άρης. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ υπάρχει συμφωνία με τον Αμερικανό σέντερ Ζίριους Γουίλιαμς!

Ο Ζίριους Γουίλιαμς είναι 24 ετών, έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση πάουερ φόργουορντ. Πρόκειται για ιδιαίτερα αθλητικό παίκτη, ο οποίος είναι κινητικός, αλτικός, ενώ διαθέτει και αρκετά καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Ο Ζίριους Γουίλιαμς άρχισε από το

γνωστό πανεπιστήμιο του Ντέιτον όπου έμεινε τρία χρόνια (2015-18) και αποφοίτησε από το Άκρον τη σεζόν 2019-20 έχοντας 13,9 πόντους και 9,4 ριμπάουντ.

Πέρσι ο νεαρός Αμερικανός  αγωνίστηκε στην Ουγγαρία. Αρχικά στην Γιασμπερένι όπου είχε 14,8 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ με 43,4% στα τρίποντα και εν συνεχεία πήγε στην Κόρμεντ όπου είχε 8,9 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 34,1% στα τρίποντα.

Να διευκρινίσουμε ότι ο Άρης θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία μαζί του εφόσον λύσει τα υπόλοιπα επτά μπαν που του έχει επιβάλλει η FIBA.

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα