Άρης: Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, το Σάββατο η συνάντηση με Ένινγκ

Κοντά στην ομάδα βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ατρόμητο (Κυριακή 1/3, 19:00 – Nova), αλλά και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 4/3, 18:30 – Cosmote).

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (28/2), ενώ τα σημαντικότερα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (29/2).

Ο Καρυπίδης θα έχει συνάντηση τόσο με τον διευθυντή

του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγγελο Χαριστέα όσο και με τον προπονητή Μίχαελ Ένινγκ.

Οι τρεις άνδρες αναμένεται να μιλήσουν για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα, είτε αφορούν την τρέχουσα σεζόν, είτε την επόμενη. Δηλαδή αγωνιστικά, μεταγραφικά, ανανεώσεις, αλλά και το ζήτημα της άρσης του ban.

Βεβαίως επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανού τεχνικού. Το κλίμα για την παραμονή του είναι θετικό, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ΠΑΕ Άρης αναφέρει στην ενημέρωσή της για την προπόνηση: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

The post Άρης: Στην προπόνηση ο Καρυπίδης, το Σάββατο η συνάντηση με Ένινγκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα