Άρης: Ρεπό και αποφόρτιση για τους «κίτρινους»

Άρης: Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη τα έδωσαν όλα στο χθεσινοβραδινό (Πέμπτη 25/7) ματς με τη ΑΕ Λεμεσού και έτσι ο Τ τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν σήμερα Παρασκευή (26/7).

Όπως είπε και ο Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια κόντρα στους Κύπριους με το ίδιο να μένει ευχαριστημένος.

Το τελικό 0-0 δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει ότι οι ποδοσφαιριστές του Άρη κυνήγησαν τη νίκη ως το 96ο λεπτό του ματς.

Βεβαίως

η κούραση ήταν εμφανής μετά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, γεγονός αναμενόμενο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονταν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι καθημερινές σκληρές προπονήσεις (τις περισσότερες ημέρες διπλές μάλιστα) και τα τέσσερα φιλικά (με Φορτούνα Σιτάρντ, Γάνδη, Αϊντχόβεν και Ατρόμητο) είναι φυσικό να επηρεάσουν τους παίκτες της ομάδας.

Έτσι την Παρασκευή είχαν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τον επαναληπτικό επί κυπριακού εδάφους.

Συγκεκριμένα ο Σάββας Παντελίδης τους παραχώρησε 24ωρο ρεπό και πλέον η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις από το Σάββατο (27/7). Έτσι από αύριο θα δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι τραυματίες Τζανακάκης και Γιουνές που έμειναν εκτός αποστολής από το πρώτο ματς με την ΑΕΛ.

Πάντως ο Παντελίδης δύσκολα θα υπολογίσει τον Τυνήσιο καθώς στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε για την ετοιμότητά του: «Δύσκολα να είναι έτοιμος, γιατί ακόμα δεν έχει προπονηθεί. Έως και αδύνατο…».

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ Άρης αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, η επομένη του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο. Η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης (01/08) στην Κύπρο».

The post Άρης: Ρεπό και αποφόρτιση για τους «κίτρινους» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα