Άρης: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Μποχωρίδης!

«Αντίστροφα» μετρά ο Λευτέρης Μποχωρίδης προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και να μπορέσει να βοηθήσει τον Άρη από τον οποίον τόσο έλειψε. 

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (14/11) ο Μποχωρίδης συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, ενώ συνέχισε με το ατομικό που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Οι προτεραιότητες της ΚΑΕ για τις πληρωμές

Μπορεί ακόμη να μην μπορεί να

προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στα παρκέ, όμως η σημερινή εξέλιξη είναι σημαντική. Οπως φαίνεται δεν θα περάσει πολύς καιρός ακόμη που ο Σούλης Μαρκόπουλος θα εξακολουθεί να στερείται τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Από εκεί και πέρα ο Άρης συνέχισε σήμερα (14/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11, 15:45), για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι «κίτρινοι» παρακολούθησαν σε video τον προσεχή τους αντίπαλο.

Εξάλλου να αναφέρουμε οτι η αποστολή του Άρη αναχωρεί την Παρασκευή (15/11), νωρίς το πρωί για τη Λήμνο, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Το μεσημέρι η ομάδα του Μαρκόπουλου θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ήφαιστο.

Την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι εξής παίκτες: Φλιώνης, Βλάσιος, Milosevic, Σακελλαρίου, Talton, Gecevicius, Σλαφτσάκης, Νετζήπογλου, Dragicevic, Morris, Βουλγαρόπουλος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Προπονήθηκε με την ομάδα ο Μποχωρίδης! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα