Άρης: Προπόνηση χωρίς τον Μιλόσεβιτς

Ο Άρης συνέχισε σήμερα με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11) για την Basket League.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον αυχένα που τον ταλαιπωρεί. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης συνέχισε κανονικά το ατομικό πρόγραμμα

που ακολουθεί και όσο περνούν οι μέρες ανεβάζει ρυθμούς.

Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και ο Άρης επιστρέφει σε ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα (11/11) το απόγευμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (09/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Εκτός έμεινε προληπτικά ο Milan Milosevic, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον αυχένα. Ο Λευτέρης Μποχωρίδη συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς, όσο περνούν οι μέρες. Οι παίκτες της ομάδας μας θα έχουν αύριο (10/11) ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (11/11) το απόγευμα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Λήμνου».

View this post on Instagram

2 O.T Time 85 87 (F.T 71 71 / 1 O.T 77 77) #arisbc #arisbc19_20 #emperor #arikol #matchday_6 #betshopgr #betshop #we_bleed_yellow

A post shared by ARIS B.C. (@aris.bc.official) on Nov 2, 2019 at 9:52am PDT

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Προπόνηση χωρίς τον Μιλόσεβιτς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα