Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Εμάν

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Φαμπιάν Εμάν, ο οποίος θα ενισχύσει τους «κίτρινους» κάτω από την εστία. Η συμφωνία με τον 21χρονο Αυστριακό τερματοφύλακα είναι διετής. Ο Εμάν  έχει ύψος 1,89 μέτρα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές με τη Κάπφενμπεργκ (ως δανεικός από τη Στουρμ Γκρατς), η οποία τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο τερματοφύλακα ο οποίος άλλωστε είναι και πολύ νεαρός. Ουσιαστικά ο Εμάν

θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα, ενώ στην πρώτη ομάδα επιστρέφει και ο νεαρός τερματοφύλακας, Ντίνο Αρβανίτης.

Ετσι με την παρουσία του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου οι τερματοφύλακες που έχουν πλέον οι Θεσσαλονικείς είναι τέσσερις και μένει να δούμε αν τελικά ο Αναγνωστόπουλος δοθεί σε κάποια ομάδα δανεικός προκειμένου να πάρει αγώνες και να εμπειρίες.

Οσον αφορά τον Εμάν έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Αυστρίας, ενώ το συμβόλαιό του με τη Στουρμ Γκρατς λήγει. Ετσι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη.

Αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Γιέφτοβιτς

Εξάλλου ο Άρης εγκαταλείπει την περίπτωση του Μίλαν Γιέφτοβιτς. Οπως προκύπτει, ο 26χρονος εξτρέμ θα πάρει ευκαιρία και για τη νέα σεζόν από τον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς, συνεπώς δεν υπάρχει νόημα οι «κίτρινοι» να περιμένουν τον περιμένουν άλλο.

Άρης: Το βίντεο… δεξιοτεχνίας του Φαμπιάν Εμάν

Τα στατιστικά του Φαμπιάν Εμάν

The post Άρης: Προφορική συμφωνία με τον Εμάν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα