Άρης: Πλήγμα με Μποχωρίδη, χάνει το ματς με Ηρακλή!

Πάνω που όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα παραταχθεί με όλα του τα «όπλα» στο σαββατιάτικο (5/10, 18:15, ΕΡΤ2) ματς με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ήρθε η πρώτη αναποδιά της σεζόν. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης:

Καμία ανησυχία για το νέο μπαν

Προς το παρόν η κίτρινη ΚΑΕ δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή τραυματισμό του 25χρονου γκαρντ. Πλέον η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο ενώ αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Μποχωρίδης θα μείνει εκτός για 10-15 ημέρες.

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται σε κακό χρονικά σημείο. Αφενός οι «κίτρινοι» δεν έχουν ποιοτικές λύσεις στη θέση «1», αφετέρου ο διεθνής καλαθοσφαιριστής είχε μπει πολύ δυνατά στο νέο πρωτάθλημα.

Άλλωστε για την εμφάνισή στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε MVP της 1ης αγωνιστικής.

Πλέον ο Άρης θα στερηθεί τον Μποχωρίδη και την 3η αγωνιστική (13/10) στο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Άρης: Πλήγμα με Μποχωρίδη, χάνει το ματς με Ηρακλή! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα