Άρης, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος: Ήταν κάποτε τρεις ομαδάρες

18:39 9/3/2020 - Πηγή: Sportime

Μια ματιά στην ουρά της βαθμολογίας δείχνει ότι Πανιώνιος, Άρης και ΠΑΟΚ προσπαθούν να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Αδιανόητα πράγματα αλλά όχι ανεξήγητα για τα ιστορικά σωματεία.

Μια ματιά στην ουρά της βαθμολογίας είναι αρκετή. Κι ας μην έχεις παρακολουθήσει το φετινό πρωτάθλημα. Πανιώνιος, Άρης

και ΠΑΟΚ μονομαχούν για το ποια θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Προς το παρόν το επικεντρώνουμε εδώ γιατί δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες αγωνιστικές να υπάρξουν κι άλλα δεδομένα.

Ήταν κάποτε τρεις ομαδάρες, λοιπόν. Που μπορεί να μην έχουν πιά τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Πρέλεβιτς, τον Στογιάκοβιτς, τον Φάνη και τον Τέρνερ, αλλά ως οντότητες είναι τεράστιες για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι μια κατάσταση αδιανόητη- με βάση τα ιστορικά δεδομένα- αλλά όχι ανεξήγητη. Οι «αμαρτίες» κυνηγούν την ομάδα. Ο Πανιώνιος τις… πλήρωσε και υποβιβάστηκε παλαιότερα. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης πολλές φορές την… σκαπουλάρανε. Τι θα γίνει φέτος; Θα το δούμε…

Το θέμα είναι ότι κατά την 22η και 23η αγωνιστική θα τα πουν μεταξύ τους. Όχι ο Άρης με τον ΠΑΟΚ που έχουν «καθαρίσει» και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Αλλά με τον Πανιώνιο.

Την 22η Αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, αλλά χωρίς την παρουσία των οπαδών του μετά τα πρόσφατα μέτρα που εξαγγέλθηκαν λόγω της επιδημίας του κορονοϊού. Και την 23η Αγωνιστική, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Άρη.

Στις αντίστοιχες αναμετρήσεις του πρώτου γύρου ο Πανιώνιος είχε νικήσει 97-87 τον ΠΑΟΚ (που θα «ψάξει» και το +11).  Επίσης οι «κυανέρυθροι» είχαν επιβληθεί με 86-80 του Άρη στην Θεσσαλονίκη. Κάτι που σημαίνει ότι αν ο Πανιώνιος «ντουμπλάρει» τις νίκες του επί του Άρη, η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

ΟΜΑΔΑ21η22η23η24η25η26ηΠανιώνιος (6-14)ΠρομηθέαςΠΑΟΚ*ΆρηςΛάρισα*ΙωνικόςΠαναθηναϊκός*Άρης (6-14)Περιστέρι*ΡέθυμνοΠανιώνιος*ΑΕΚΛαύριο*ΠρομηθέαςΠΑΟΚ (5-15)Ρέθυμνο*ΠανιώνιοςΑΕΚ*ΛαύριοΠρομηθέας*Ηρακλής

The post Άρης, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος: Ήταν κάποτε τρεις ομαδάρες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα