Άρης-Παναθηναϊκός: Η 4άρα που φέρνει προπονητές

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0. Σκορ που φέρνει αλλαγές ή τουλάχιστον δημιουργεί το κλίμα για να έρθουν αυτές. Θετικές για τους νικητές, ανακατατάξεις για τους ηττημένους.

Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν εδώ και καιρό στην πιο σοβαρή κρίση από την ημέρα που ανέλαβαν να τρέξουν το αγωνιστικό πρότζεκτ ο Γιώργος Δώνης από τη θέση του προπονητή και ο Νίκος Νταμπίζας από αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Η

ισοπαλία με τη Λαμία και η ήττα από τον ΟΦΗ μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο είχαν κάνει την κατάσταση πιεστική. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε χώρο και χρόνο για άλλες γκρίνιες.

Μετά το σοκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο, βυθισμένος στην εσωστρέφεια, Παναθηναϊκός δείχνει βαθιά χωμένος σε αυτή τη δίνη.

Πλέον, οι φωνές για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει κραυγές.

Ο Γιώργος Δώνης, που «τρέχει», μεταξύ άλλων και ένα μεγάλο συμβόλαιο (μεγαλύτερο του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και σχεδόν ισάξιο με αυτό του Καρντόσο που έφυγε από την ΑΕΚ) αμφισβητείται έντονα.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις συχνά, ο ίδιος ο προπονητής είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη πως σκέφτεται την παραίτηση.

Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει στον Δώνη ένα υψηλό συμβόλαιο. Μένει να φανεί αν ο έμπειρος κόουτς θα το κάνει πέρα. Αν θα παραιτηθεί από όλες τις απαιτήσεις και θα αποχωρήσει.

Ήδη, πάντως, από αργά το βράδυ της Κυριακής (15/9), τα δημοσιογραφικά γραφεία έβριθαν πως ο Παναθηναϊκός, πλέον, τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο.

Όπως αυτή του, πάντα αξιόλογου, Σάββα Παντελίδη.

Αν ο Δώνης αποχωρήσει, θα πρέπει να θεωρείται, σχεδόν, βέβαιο πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Νίκος Νταμπίζας.

Αντίθετα, ο Άρης μετά από αυτό το 4-0, μάλλον, θα βρει τη μόνιμη λύση που αναζητούσε για την τεχνική του ηγεσία.

Ο πιστός «στρατιώτης» Τόλης Τερζής πέτυχε και με το παραπάνω. Παρουσίασε ένα σύνολο πεινασμένο για τη νίκη, που κατέληξε σε θρίαμβο.

Ο Άρης δείχνει έτοιμος να μπει στη νέα εποχή για τον πάγκο του, με τον Ισπανό Ζεράρ Λόπες να είναι το φαβορί για να αναλάβει.

Σπουδαίος παίκτης με τη Βαλένθια. Δεν πέτυχε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στην Β΄ ομάδα της οποίας, ωστόσο, έχει κάνει τα σοβαρά προπονητικά του βήματα.

Follow sportime.gr

The post Άρης-Παναθηναϊκός: Η 4άρα που φέρνει προπονητές appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα