Άρης: «Να δούμε πώς ο Μητρούδης θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τώρα που θα καταθέσει»

22:43 2/4/2021 - Πηγή: Sportime
Ο Θεόφιλος Μητρούδης κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταθέσει για τα όσα είχε πει κατά της ΠΑΕ Άρης.

Θυμίζουμε πως ο Θεόφιλος Μητρούδης όντας καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ 3, αντί να μιλήσει για την επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (για την οποία άλλωστε είχε κληθεί και ερωτηθεί), εξαπέλυσε

μια άνευ προηγούμενου επίθεση κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης Άρης κινήθηκαν άμεσα εναντίον του νομικά καταθέτοντας μήνυση και αγωγή. Πλέον ο Μητρούδης καλείται να καταθέσει όσα υποστήριξε δημοσίως ενώπιων του αθλητικού εισαγγελέα από τον οποίο κλήθηκε.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή στην ΠΑΕ Άρης έλεγαν: «Τώρα που ο Μητρούδης κλήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης να καταθέσει για τις φαντασιώσεις του, περιμένουνε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Εμείς πάντως θα τα πούμε μαζί του στη δικαιοσύνη όπου έχουμε προσφύγει εναντίον του και θα πάμε μέχρι τέλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα