Άρης: Με Σάκιτς η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με τον Εμάνουελ Σάκιτς να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 13/12, 19:30-NS1HD) ολοκλήρωσε σήμερα Σάββατο (12/12) ο Άρης την προετοιμασία του.

Ο Άκης Μάντζιος πήρε τον Σάκιτς, παρότι δεν είναι απολύτως έτοιμος, όπως και όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες του ρόστερ.

Για το ντέρμπι δεν υπολογίζεται φυσικά ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος στο ματς με

τον Ατρόμητο αποβλήθηκε.

Να αναφέρουμε ότι στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Ρύσιο, βρέθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες και τον Μάντζιο, ενώ υποσχέθηκε και πριμ σε περίπτωση νίκης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την τελευταία προπόνηση

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Datkovic, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

* Ο Lindsay Rose έμεινε εκτός αποστολής, λόγω τιμωρίας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Με Σάκιτς η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα