Άρης: Με μπλούζα Super-3 ο Μπεναλουάν, ανάρτηση με «Πόλη του Θεού» ο Σούντγκρεν!

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν αποδεικνύεται μία από τις πιο καλές μεταγραφές των τελευταίων ετών για τον Άρη. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και παρότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Γαλλοτυνήσιος μετρούσε λίγες συμμετοχές στην καριέρα του, αποτελεί μία πολύ καλή λύση για την άμυνα.

Παράλληλα ο Μπεναλουάν κάνει συχνά-πυκνά αναφορά στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πόσο πολύ θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 33χρονος στόπερ έχει παρακολουθήσει αρκετά βιντεάκια από το «φλεγόμενο»

Χαριλάου γι’ αυτό και οι σχετικές αναφορές στη δυναμική των οπαδών του Άρη.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Μπεναλουάν εμφανίζεται με μπλούζα του Super-3 και με τη φράση «Μην μπλέκετε μαζί μας αλλιώς θα το μετανιώσετε ΑΡΗΣ», φράση που αποτελεί μότο των συνδέσμου οργανωμένων οπαδών.

Εξάλλου, ιδιαίτερα θερμός προς τον κόσμο του Άρη παρουσιάζεται και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός επί ημερών Άκη Μάντζιου έχει γίνει βασικό «εργαλείο» της ομάδας και πλέον και εκείνος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός σε πανηγυρισμούς στο γήπεδο, αλλά και στις αναρτήσεις του.

Ενόψει της σημερινής (20/1, 15:00) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, ο Σούντγκρεν ανέβασε μια φωτογραφία για το ματς με τη φράση «Μέρα αγώνα, ΆΡΗΣ, Θεσσαλονίκη, η πόλη του Θεού».

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκαναν Μπεναλουάν και Σούντγκρεν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benalouane (@benalouaneyohan)

https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2021/01/bena2.mp4https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2021/01/bena1.mp4https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2021/01/benalouane.mp4

Το άρθρο Άρης: Με μπλούζα Super-3 ο Μπεναλουάν, ανάρτηση με «Πόλη του Θεού» ο Σούντγκρεν! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα