Άρης: Μάρκους Λι κι επίσημα στους «κίτρινους»!

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται από την Πέμπτη (12/9) ο Μάρκους Λι! Μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, υπάρχει όμως σχετική ενημέρωση από την εταιρεία που τον εκπροσωπεί τον Αμερικανό σέντερ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Inception Sports

έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Μάρκους Λι υπέγραψε με τον Άρη Θεσσαλονίκης», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών που ήθελε τους Θεσσαλονικείς και τον 25χρονο καλαθοσφαιριστή να έχουν δώσει τα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Μάρκους Λι για ενίσχυση της γραμμής των ψηλών (vids)

Από τη στιγμή που η ΚΑΕ Άρης δεν έχει λύσει ακόμη τα μπαν και τυπικά, είναι λογικό να μην είναι σε θέση να ανακοινώσει επίσημα τους παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει.

Θυμίζουμε πως τα μπαν από οκτώ έχουν μειωθεί σε έξι (αφαιρέθηκαν τα μπαν των Ντραγκίσεβιτς και Μπάκνερ), ενώ όπως προκύπτει τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να μειωθούν κι άλλο.

Πιο δύσκολη περίπτωση μοιάζει να είναι αυτή του Μάικ Τζένκινς, για την οποία πιθανότατα θα πιέσει και η FIBA αφού πρώτα όμως λάβει όλες τις υπόλοιπες υπογραφές.

Οσον αφορά τον Μάρκους Λι, έχει ύψος 2,06μ. και αγωνίζεται τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ. Είναι αθλητικός και αλτικός, με έφεση στο ριμπάουντ και το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη.

Το γεγονός ότι διαθέτει διαφορετικά στοιχεία από τους Γκάγκιτς, Μιλόσεβιτς ιαι Βουλγαρόπουλο ήταν εκείνο που έκανε τον Σούλη Μαρκόπουλο να εισηγηθεί την απόκτησή του.

Ο Μάρκους Λι θα υπογράψει για έναν χρόνο και πλέον αναμένεται οριστικοποιηθεί η ημερομηνία άφιξής του στην Ελλάδα
Εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη και ο Γκάρι Τάλτον ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Μαρκούπουλου στις προπονήσεις.

Marcus Lee signs with Aris (Greece). #InceptionSports @JustMarcusLee @ARISBCgr pic.twitter.com/VAbh1BiIWv

Inception Sports (@Inception_Bball) September 11, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Μάρκους Λι κι επίσημα στους «κίτρινους»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα