Άρης: Και όμως οι οπαδοί του πανηγύρισαν στο… Βικελίδης! (pic)

00:20 7/6/2020 - Πηγή: Sportime
Παρά την απαγόρευση παρουσίας οπαδών στα γήπεδα, σε κάθε γκολ από τα τρία που πέτυχε απόψε (6/6) ο Άρης επί του ΟΦΗ, ακούγονταν κανονικά πανηγυρισμοί στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Όχι μέσα από το γήπεδο, αλλά από έξω για την ακρίβεια. Οι οπαδοί του Άρη έβλεπαν το ματς από γειτονικά μαγαζιά (φαγάδικα, καφέ), το «ARIS Beer FC», αλλά και από πολυκατοικίες και σε κάθε ευκαιρία τα έκαναν… Χαριλάου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Άρης – ΟΦΗ 3-1: Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Ετσι κατά κάποιο τρόποι οι παίκτες του Ένινγκ ένιωθαν σχεδόν σαν να παίζουν σε κανονικές συνθήκες ακούγοντας κανονικά πανηγυρισμούς!

Με τη σειρά τους οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» μετά το τέλος του ματς πανηγύρισαν κανονικά μπροστά από τη θύρα 3 όπως συνηθίζουν μετά από κάθε εντός έδρας νίκη. Κι ας μην ήταν κανείς!

Εξάλλου, ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε στον γνωστό οπαδό του Άρη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, κουβαλώντας μαζί του κάθε φορά που πάει στο γήπεδο και ένα ειδικό μηχάνημα.

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν πτοήθηκε από την έντονη βροχή ούτε από τις συνθήκες που επικρατούν μετά την πανδημία και βρήκε τρόπο να μπει και πάλι στον γήπεδο!

Άρης: Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

Το άρθρο Άρης: Και όμως οι οπαδοί του πανηγύρισαν στο… Βικελίδης! (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα