ΑΡΗΣ: Η ομαδάρα που φτιάχνει και οι εφιάλτες του παρελθόντος!

ΑΡΗΣ: Η ομαδάρα που φτιάχνει και οι εφιάλτες του παρελθόντος: Η επόμενη μέρα πλέον είναι στο μυαλό όλων στο κλαμπ απ το πρόεδρο, ως τον τελευταίο οπαδό.

Κάποια στιγμή λέγαμε πως ο ΑΡΗΣ πρέπει να κρατήσει ένα βασικό κορμό που πρέπει πάνω του να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει στόχο κάθε χρόνο, αφενός να κρατήσει τα κεκτημένα (europa league) και αφετέρου να κάνει ένα βήμα παραπάνω!

ΚΟΥΕΣΤΑ ΡΟΟΥΖ ΣΑΣΑ ΜΑΤΙΓΙΑ ΓΚΆΜΑ και φυσικά ο ΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ, κυρίως αυτοί, είναι οι έξι παίχτες που φέτος ήταν ο βασικός κορμός της ομάδας.
Παίχτες με ποιότητα, παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και την επόμενη χρονιά ίσως και την μεθεπόμενη! Γι αυτό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να κρατήσει αυτούς, τους τρεις που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους, και να επεκτείνει τα συμβόλαια απ τους άλλους τρεις. Πάντα όμως μέχρι εκεί που μπορεί να πληρώσει. Ουδείς άλλωστε αναντικατάστατος!

Φυσικά υπάρχουν στην ομάδα κι άλλοι περισσότερο ρολίστες που ήταν και είναι απαραίτητοι.

Σίγουρα όμως, κι αυτό το ξέρουν όλοι, η ομάδα χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση!

Ενίσχυση τέτοια ώστε να υπάρχουν δύο καλοί παίχτες σε κάθε θέση. Ήδη έχει γίνει προεργασία σ αυτό το κομμάτι. Δεν ειναι εύκολο όμως να βρεις έναν ή δύο καλούς τερματοφύλακες, τέσσερα καλά πλαγια μπακ, δύο καλά σέντερ μπακ ένα αμυντικό χαφ ένα ακόμη επιθετικό χαφ και δύο παιχταράδες-σκόρερ σεντερ φορ.

Με μια απλή πρόσθεση η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δέκα,ίσως και παραπάνω παίχτες υψηλού επιπέδου, επίπεδο ανάλογο η καλύτερο του φετινού βασικού κορμού για να πετύχει τους στόχους της νέας σεζόν!

Χρόνος υπάρχει αλλά δεν ειναι και άπλετος!

Απ την άλλη επειδή υπάρχουν αυξημένες πλέον απαιτήσεις απ τον κόσμο, το μπάτζετ ναι μεν πρέπει να αυξηθεί σε κάποιο βαθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεφύγει.

Κανεις δεν μπορεί να υπολογίσει πλέον με βεβαιότητα τα έσοδα της νέας σεζόν λόγω της πανδημίας που δεν λέει να μας αφήσει εντελώς ήσυχους.

Και η πανδημία εμποδίζει τους οπαδους της ομάδας να την βοηθήσουν όπως μπορούν.

Φετος, επειδή ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα που έχει πάντα σχεδόν γεμάτο το γήπεδο της , στα πλέι οφ έχασε μεγάλα έσοδα απ τα εισιτήρια και όχι μόνο. Ηταν τέταρτος στο μ.ο. εισητηριων(10265) διπλασια απ τον Παναθηναϊκό…των big4.(έλεος!)

Ο ΑΡΗΣ σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στο λαό του, δεν εχει ούτε την πολυτέλεια να έχει κάποιον μεγιστάνα ιδιοκτήτη, ούτε θέλει να ξαναπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος τα οποία ακόμη εντελώς άδικα τα πληρώνει ο Θόδωρος Καρυπιδης!

Ευτυχώς όπως φαίνεται θα λυθεί και το πρόβλημα με το ban σε λίγες μέρες και ελπίζουμε να τελειώσουν οριστικά τέτοιου είδους θέματα για τον σύλλογο.

Είναι πάρα πολύ δύσκολη η επιλογή των παιχτών και πάντα υπάρχει το ρίσκο της κάθε νέας μεταγραφής αν σου βγει η όχι!

Εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσει το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και να κάνει διάνα στις επιλογές του για να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα δαπανηθουν!

Ο λαός του ΑΡΗ θέλει πιο πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα κι Ευρώπη, διψάει για έναν τίτλο αλλά έχει ταυτόχρονα και το γνώθη σ εαυτόν. Οποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι!

Θέλει μια ποιοτική ομάδα για να απολαύσει ποδόσφαιρο και να πετύχει τους στόχους της αλλά θέλει και μια ομάδα οικονομικά νοικοκυρεμένη για να μήν ζήσει όπως έχουμε πεί, ποτέ ξανά εφιάλτες του παρελθόντος!

Με τιμή
ΑΡΗΣτος.

Το άρθρο ΑΡΗΣ: Η ομαδάρα που φτιάχνει και οι εφιάλτες του παρελθόντος! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα