Άρης: Η Κυβέρνηση που στήριξε ο Καρυπίδης του στερεί δύο «δυνατές» μεταγραφές!

Ο Άρης, όπως και πολλές ακόμα ομάδες, αναγκάζεται, να αναπροσαρμόσει τα μεταγραφικά του πλάνα, ελέω της Κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Το «λουκέτο» στις εξέδρες που αποφάσισε η Κυβέρνηση εκτός από το οτι τιμωρεί τους πολλούς, τιμωρεί και ΠΑΕ που δεν αποτελούν μέρος του προβλήματος για το οποίο πάρθηκε το συγκεκριμένο μέτρο. Άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.

Στις… περισσότερο είναι και η ΠΑΕ Άρης

που θα αναγκαστεί να παίξει κεκλεισμένων των θυρών, τρία άκρως εμπορικά παιχνίδια, συν όλα τα υπόλοιπα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν στο άδειο «Βικελίδης», τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, αλλά και την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας!

Σε απλή αριθμητική, ο Άρης θα χάσει απο τα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ! Χρήματα που μεγάλο μέρος τους, θα έπεφτε στο μπάτζετ και στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Ο Καρυπίδης ο οποιος στήριξε προεκλογικά την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς και αρκετούς βουλευτές, βλέπει να του στερούν ένα τεράστιο ποσό το οποίο μάλιστα θα έμπαινε άμεσα και «ζεστό» στην ομάδα, αφού και τα τρία παιχνίδια που προαναφέραμε θα διεξαχθούν εντός του Ιανουαρίου!

Είναι δεδομένο οτι η «ζημιά» που είναι μεγάλη, θα επηρεάσει τον σχεδιασμό της ομάδας, με οτι αυτό συνεπάγεται! Ο Άρης θα κάνει μεταγραφές ουσίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν… τρέλες μετά την αστεία απόφαση που πήρε η Κυβέρνηση.

Ίσως πλέον πέσει στο τραπέζι, αν και ο Καρυπίδης ήταν αντίθετος, να αποκτηθούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές δανεικοί. Ενώ παράλληλα αναζητάει φόρμουλα να λύσει κάποια συμβόλαια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ποδοσφαιριστή του εκατομμυρίου!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα