Άρης: Η ενδεκάδα με ΟΦΗ

09:48 6/6/2020 - Πηγή: Sportime

Πανέτοιμος είναι ο Άρης για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, που κοντράρεται με τον ΟΦΗ για τα πλέι-οφ της Super League 1.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να αρχίσουν θετικά την πορεία τους και να τερματίσουν, όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Ο Ένινγκ έχει έναν πονοκέφαλο,

που ακούει στο όνομα Χαβιέ Ματίγια, που είναι τιμωρημένος, ωστόσο θα τον καλύψει όπως φάνηκε τις τελευταίες μέρες, ο συμπατριώτης του Φραν Βέλεθ.

Οι δοκιμές του Γερμανού τεχνικού, δείχνουν ότι ο Βέλεθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ίδιου, καθώς η… λογική έλεγε πως θα αγωνιστεί ο Αμπού Μπα, όμως ο Γερμανός δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του πριν την διακοπή. Από εκεί και πέρα, ο Τόνσο που έχει παίξει στο παρελθόν, λόγω ενοχλήσεων είχε χάσει αρκετές προπονήσεις τελευταία, ενώ δεν προχώρησαν οι επιλογές των Μπακούτση-Σόουζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΆρηςΟΦΗ: Το κανάλι του αγώνα

Με τον δεύτερο, ωστόσο, να αγωνίζεται σήμερα βασικός εφόσον ο Βέλεθ παίξει στα χαφ. Είτε ο Πορτογάλος θα είναι στο πλευρό του Δεληζήση, είτε δεξιά στην άμυνα, για να έρθει ο Λίντσει Ροζ στα στόπερ. Αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Κόρχουτ, με τον Κουέστα στο τέρμα.

Στην επίθεση, η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπράουν Ιντέγε, δεν αλλάζει, με τους Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Λάρσον και Γιάννη Φετφατζίδη, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Το άρθρο Άρης: Η ενδεκάδα με ΟΦΗ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα