Άρης: Η εμφάνιση με τον Βόλο έχει… εξήγηση

14:29 6/9/2020 - Πηγή: Sportime
Ο Άρης δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στο χθεσινό (Σάββατο 5/9) φιλικό με τον Βόλο στο «Βικελίδης», μένοντας στο 0-0.

Η αλήθεια μάλιστα είναι οτι απόδοση των «κίτρινων» ήταν η χειρότερη από τα προηγούμενα τέσσερα φιλικά τεστ στα οποία έχει δώσει ο «Θεός του πολέμου» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Υπάρχει όμως εξήγηση για την εικόνα. Συγκεκριμένα όπως έλεγαν άνθρωποι των «κίτρινων», ήταν επιλογή του Μίχαελ Ένινγκ ο Άρης

να παίξει αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τερματοφύλακα ο Άρης! Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ζακαρί Μπουσέ (vids+stats)

Κι αυτό καθώς ο Γερμανός τεχνικός ήθελε να τσεκάρει κάποια τακτικά πλάνα ενόψει κυρίως της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Κόλος στις 17 του μηνός.

Εν συνεχεία, στο δεύτερο μέρος ο Άρης άλλαξε τακτική γι αυτό και στο διάστημα αυτό έβγαλε κάποιες περισσότερες φάσεις μπροστά.

Εξάλλου, ικανοποίηση υπάρξει στις τάξεις των «κίτρινων» για τον Ντάτκοβιτς. Ο Κροάτης αμυντικός έχει ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό στα θέλω της ομάδας μέχρι στιγμής και όταν υπάρξει ακόμη περισσότερο «χημεία» με τους υπόλοιπους αμυντικούς, τότε θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και ο ίδιος.

Γενικότερα στον Άρη θεωρούν ότι με τον Ντάτκοβιτς το κενό που άφησε ο Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας καλύφθηκε επαρκώς.

Επίσης οι «κίτρινοι» στέκονται και στην σταθερά καλή παρουσία του Χουλιάν Κουέστα, από τα πλέι οφ της περσινής σεζόν έως και τώρα. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ στα φιλικά και αυτό από την ισχυρή Σάλκε

Γενικότερα στον Άρη δεν ανησυχούν για την ετοιμότητα και την ποιότητα της ομάδας και θεωρούν ότι με Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Παρασκευή 11/9, 18:15-NOVA), θα βγάλει τον καλό της εαυτό.

Το άρθρο Άρης: Η εμφάνιση με τον Βόλο έχει… εξήγηση εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα