Άρης: Η δικαίωση του Παντελίδη για τον Ιντέγιε

Αρκετά προβληματικός ήταν ο Άρης στο επιθετικό κομμάτι, στον αγώνα κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήθελε ένα γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού και θα της έδινε το πλεονέκτημα, για τον επαναληπτικό.

Κάτι τέτοιο

όμως δεν έγινε και τώρα ο Άρης θα πρέπει να πάει στην Κύπρο για να παίξει στα ίσια και να «παλέψει» για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Όπως αναφέρει όμως το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ένα από τα προβλήματα είναι σίγουρα ο Μπράουν Ιντέγε, που δε βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μάλιστα τονίζεται ότι εξ’ αρχής ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν φαν του ερχομού του Νιγηριανού, ο οποίος μάλιστα κόστισε και πολλά λεφτά, που σίγουρα δεν περισσεύουν.

Συγκεκριμένα σχεδόν 400 χιλιάδες ευρώ, δαπανήθηκαν για να πει το «ναι» ο παίκτης και να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

«Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει 3 παίκτες!», μεταξύ άλλων ήταν η ατάκα, του πολύπειρου τεχνικού των… κίτρινων.

Ο 31χρονος Νιγηριανός ήταν μέσα στις φάσεις με την ομάδα της Κύπρου, αλλά ΔΕΝ είχε τη φαιά ουσία: το γκολ! Κάτι που δεν ήρθε ούτε στα φιλικά, μήτε στις προπονήσεις. Ψυχολογικό ή μήπως;

The post Άρης: Η δικαίωση του Παντελίδη για τον Ιντέγιε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα