Άρης: Γι αυτό πήρε τον Ρέγιες ο Καρυπίδης!

Το σκέφτηκε πολύ ο Καρυπίδης πριν γυρίσει σε μοντέλο με τεχνικό διευθυντή τον Άρη. Η επιλογή του Ρούμπεν Ρέγιες ήταν πολύ… ψαγμένη.

Δεν άφησε έτσι την La Liga o Ρούμπεν Ρέγιες, για να έρθει να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο Καρυπίδης εκτός από το πρότζεκτ που παρουσίασε, έδωσε και ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον Ισπανό όπως αποκάλυψε το Sportime.

Η επιλογή Ρέγιες δεν ήταν τυχαία, ούτε αποφασίστηκε… χθες. Ο Καρυπίδης το δούλευε καιρό πριν και δεν πήγε σε τεχνικό διευθυντή απλά για να υπάρχει. Ενδεχομένως και αν δεν τα έβρισκε με τον Ισπανό, το πλάνο να έμπαινε ξανά στο… συρτάρι.

Προφανώς και ήθελε έναν άνθρωπο ενδιάμεσα σε εκείνον και το ποδοσφαιρικό τμήμα που να ξέρει να χειρίζεται και να διαχειρίζεται καταστάσεις. Ο Ρέγιες πάντως  έχει πολλές… άκρες. Σε Ισπανία, αλλά και Σαουδική Αραβία. Και είναι γνωστό ότι ο «Κάρυ» πάντα θα ψάχνεται για μεγάλες πωλήσεις, αλλά και δυνατές μεταγραφές. Πολλές φορές το χρήμα δεν είναι αρκετό για να πείσεις έναν ποδοσφαιριστή και το έχει βιώσει αυτό.

Χρειάζεται και ο άνθρωπος που με τις γνωριμίες του, θα σου ανοίξει την… πόρτα, θα βρει τον δίαυλο επικοινωνίας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, την ομάδα ή τον εκπρόσωπο του για να γίνει το deal. Και ο Ρέγιες έχει πολλές… άκρες.

1250 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!ΠΡΟΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords