Άρης: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ – Δεν χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου

10:04 2/1/2020 - Πηγή: Sportime

Άρης: Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (4/1, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι οπαδοί των «κίτρινων» είχαν σπεύσει μαζικά να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και παρά το γεγονός ότι η

συνέχισε του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές βρισκόταν στον «αέρα» λόγω της αποχής των διαιτητών.

Το σίγουρο είναι ότι το «Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο από 23.000 οπαδούς που θα βοηθήσουν την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ ώστε να φτάσει στη νίκη.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα Πέμπτη (2/1) οι οπαδοί του «Θεού του πολέμου» μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τις 10 το πρωί, τόσο από τη μπουτίκ όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης «…ειδικά για το παιχνίδι αυτό δεν θα είναι απαραίτητη η αγορά κάρτας φιλάθλου για όσους δεν την έχουν προμηθευτεί. Κι αυτό λόγω του θέματος που προέκυψε με τους διαιτητές.»

Ο Άρης με 22 βαθμούς μετά από 16 βρίσκεται στην 6η θέση και στο χέρι του είναι να εξασφαλίσει την είσοδό του στην πρώτη 4άδα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ – Δεν χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα