Άρης: Ευχάριστα νέα για τρεις!

Θετικά νέα προέκυψαν από την προπόνηση που έκανε ο Άρης το πρωί της Δευτέρας (20/1) στο Νέο Ρύσιο. Συγκεκριμένα οι τραυματίας Μπρούνο Γκάμα και Μάρτιν Τόνσο προπονήθηκαν κανονικά και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του Ένινγκ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/01, 19:30), για την 20η αγωνιστικής της Super League

1.

Τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ καθώς και ο Χούλιαν Κουέστα ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ώμο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Βεβαίως το αν ο Ισπανός τερματοφύλακας καταφέρει να προλάβει το ματς θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ενδεχομένως να προφυλαχτεί πάλι καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνέχειας μιας και ο Άρης παίζει και το ερχόμενο Σάββατο (25/1, 17:15) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Εξάλλου διαθέσιμος είναι πλέον και ο Λούκας Σάσα καθώς εξέτισε την ποινή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (19/1) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Τρίτη (21/1), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγτκ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Ευχάριστα νέα για τρεις! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα