Άρης: Χάνει την προετοιμασία ο Σιώπης!

Σημαντική ήταν η ζημιά που υπέστη τελικά ο Μανώλης Σιώπης με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Αρμενία.

Ο διεθνής μέσος του Άρη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Τρίτης (11/6) στο ΟΑΚΑ, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι και διάταση του έσω πλαγίου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 25-30 ημέρες, κάτι που σημαίνει

πως θα χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τους «κιτρινόμαυρους» στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν ο Σιώπης θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει το πρόγραμμα στην Ολλανδία, μιας και οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν προετοιμασία στο Άρνεμ από την 1η Ιουλίου.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικλά θέματα, με τον Μίλαν Γιέφτοβιτς φαίνεται πως υπάρχει μία καθυστέρηση.

Ο Σέρβος ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα στο Ζλάτιμπορ, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έθεσε… βέτο στο ενδεχόμενο αποχώρησής του, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα πώλησης ή όχι ενός άλλου winger της ομάδας, του Βέλικο Σίμιτς.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, έχοντας μάλιστα στο ρόστερ και έναν γνώριμό του.

Ο λόγος γίνεται για τον Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον 23χρονο εξτρέμ για μία μικρή περίοδο στη Νιούελς Ολ Μπόις, έχοντας βρεθεί και οκτώ φορές στην ίδια ενδεκάδα.

The post Άρης: Χάνει την προετοιμασία ο Σιώπης! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα