Άρης: Άπαντες στη διάθεση του Ένινγκ

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες δουλεύει από τη Δευτέρα (25/5) ο Μίχαελ Ένινγκ και οι συνεργάτες του. Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Γερμανός τεχνικός για το σαββατοκύριακο οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στη δράση σήμερα, με μία προπόνηση που έγινε στο Νέο Ρύσιο.

Το ευχάριστο για τον Γερμανό τεχνικό ήταν πως μετά τους Ματίγια και Αμπού Μπα και ο Φαμπιάν Έμαν τέθηκε στη διάθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Το ban θα αρθεί, είτε

έτσι, είτε αλλιώς

Θυμίζουμε ότι ο Αυστριακός τερματοφύλακας ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη γάμπα για αρκετές ημέρες, τις οποίες όμως πλέον ξεπέρασε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι τη Τρίτη (26/5) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ θα περάσουν εκ νέου από εργομετρικά τεστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μαύρη μάσκα προστασίας προσώπου υφασμάτινη, πλενόμενη, πολλαπλών χρήσεων με κορδόνι για προστασία από ιούς, μικρόβια και λοιμώξεις με σχέδιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ! Αγόρασε online στην καλύτερη τιμή 3,99€ https://bit.ly/ARISFC-MASKS3 l Παπαναστασίου 154, Εντός Γηπέδου Βικελίδης l t: 231 231 3303 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 19 Μάι, 2020 στις 3:19 πμ PDT

Το άρθρο Άρης: Άπαντες στη διάθεση του Ένινγκ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα