Άρης: Ανήμερα του αγώνα η αποστολή με Ξάνθη

Τη Δευτέρα (13/1) ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη (Τρίτη 14/1, 19:30) στο «Βικελίδης». Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι (την περασμένη Τετάρτη) στα «Πηγάδια» η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ είχε επικρατήσει με 1-0 (σκόρερ ο Ιντέγε) και σε περίπτωση που το υπερασπιστεί τότε θα περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινητική κίνηση από οπαδούς του Άρη:

Τρισάγιο στο σημείο όπου «έφυγε» ο Τόσκο

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Μίχαελ Ένινγκ, συνεπώς μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Μένει να δούμε αν ο Γερμανός τεχνικός προβεί σε κάποιες αλλαγές, καθώς στα τρία προηγούμενα ματς ο Άρης «κατέβηκε» με την ίδια 11άδα, παρουσιάζοντας προβλήματα κούρασης στο τελευταίο του παιχνίδι (με την ΑΕΛ).

Αποστολή πάντως ο Ένινγκ δεν έβγαλε σήμερα, κάτι που θα κάνει τη μέρα του αγώνα όταν και θα ανακοινώσει τη 18άδα.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι μειωμένες σε σχέση με αυτές του πρωταθλήματος, συνεπώς παρότι εργάσιμη μέρα, είναι ευκαιρία να βρεθεί αρκετός κόσμος στο «Βικελίδης» ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Ένινγκ να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση και τα εισιτήρια

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 6ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές αύριο στο γήπεδο και εκεί θα ανακοινώσει την 18άδα του αγώνα Κυπέλλου.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Σήμερα, Δευτέρα, από την ARIS F.C. Boutique μέχρι τις 20:00 και αύριο, Τρίτη, από τις 10:00 και στις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4
15 ευρώ στις Θύρες 7, 9
30 ευρώ VIP & VVIP
* Η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών είναι δωρεάν.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα παιχνίδια Κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης: Ανήμερα του αγώνα η αποστολή με Ξάνθη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα