Άρης: Αυτό φοβίζει τον Μάντζιο κόντρα στον ΟΦΗ, δύο αλλαγές στην 11άδα – Τα άλλαξε όλα ο Μελ!

Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ (15.00, Novasports 2HD) που άλλαξε προπονητή. Αυτό από μόνο του δημιουργεί έναν έξτρα προβληματισμό, αφού ουσιαστικά ο νέος τεχνικός φέρνει πολλές αλλαγές και έξτρα κίνητρο στους Κρητικούς.

Πρεμιέρα δεύτερου γύρου στην Stoiximan Super League

για τον Άρη που υποδέχεται στο άδειο «Βικελίδης» τον ΟΦΗ. Τον ΟΦΗ που πλέον τελεί υπό νέα (τεχνική) διεύθυνση με τον Πέπε Μελ να κάνει ντεμπούτο στον κρητικό πάγκο.

Αυτό είναι το νέο δεδομένο που δικαιολογημένα να δημιουργεί έναν έξτρα προβληματισμό στον Άκη Μάντζιο, όσον αφορά στην ανάγνωση του αντιπάλου, αφού είναι δεδομένο οτι και αλλαγές θα γίνουν και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν στον νέο τους προπονητή οτι αξίζουν μια θέση στην 11άδα. Έξτρα κίνητρο και αχαρτογράφητα νερά κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Άρη, κόντρα σε μια ομάδα που στον πρώτο γύρο δεν έκανε εκτός έδρας νίκη!

Παράλληλα ο προπονητής του Άρη έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες που υπάρχουν. Επτά τον αριθμό, αφού πλην των Ματαρίτα, Πάβισιτς που δεν υπολογίζονται και του μακροχρόνια απόντα Μανού Γκαρθία που έχει δημιουργήσει και στον Καρυπίδη έναν προβληματισμό για το αν θα πάρει παίκτη στη συγκεκριμένη θέση τον Γενάρη, εκτός αποστολής έμειναν και οι Παναγίδης, Φεράρι, Δεληζήσης και Βέλεθ.

Στα θετικά η επιστροφή Βερστράτε και του Ρουπ. Δύο τα νέα πρόσωπα στην 11άδα. Ο πρώτος είναι ο Πάρντο αντί του Τζούρασεκ. Ο δεύτερος είναι ο Μενέντες αντί του τραυματία Παναγίδη στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης. Οι υπόλοιποι 9, είναι από την «συνταγή» του OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ.

Κουέστα στο τέρμα, Φαμπιάνο – Μπράμπετς στόπερ, Οντουμπάτζο και Μοντόγια στα άκρα της άμυνας, με Νταρίντα και Ζουλ στον άξονα μαζί με Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν στην επιθετική τριάδα μαζί με τον Μενέντες.  Στον πάγκο οι: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρουπ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Βερστράτε, Κάρλσον, Ζαμόρα, Σαβέριο, Χριστοδουλόπουλος.

Aπό πλευράς Κρητικών που έχουν να κερδίσουν στο πρωτάθλημα πάνω από 1,5 μήνα, ο Πέπε Μελ άλλαξε αρκετά σε σχέση με το κύκνειο άσμα του Νταμπράουσκας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Καταρχήν το 3-5-2 που έπαιζε… βρέξει – χιονίσει ο προκάτοχος του. Με 4-3-3, φουλ επίθεση οι Κρητικοί και πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Βασικοί Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Τοράλ, Μοσκέρα και Νέιρα!

Μπάουμαν κάτω από τα δοκάρια, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον η τετράδα στην άμυνα, Γκαγιεγος, Νέιρα και Τοράλ στον άξονα και Αμπάντα, Μοσκερα Ντίκο η τριάδα της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αθηναίος Γκάμαρης. Βοηθοί του είναι οι Σαμοΐλης (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), με VAR τον Πολυχρόνη (Πιερίας).

Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Νταρίντα, Ζουλ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Μορόν.
ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Τοράρινσον, Βούρος, Αμπάντα, Λαμπρόπουλος, Γγαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ντίκο, Μοσκέρα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα