Άρης: Αυτό είναι το προφίλ της Παρτιζάν

15:37 5/8/2019 - Πηγή: Sportime

Άρης: Η κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League φέρνει τους κίτρινους αντιμέτωπους με τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν – Μαλάτιασπορ. Μια αναμφίβολα βατή κλήρωση για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία εφόσον περάσει το εμπόδιο της Μόλντε θα μπορεί βάσιμα να ελπίζει σε είσοδό της στους ομίλους του Europa League.

Η Παρτιζάν αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη του σερβικού και του ευρωπαϊκού

ποδοσφαίρου γενικότερα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει χάσει μέρος από τη «λάμψη» της.

Προπονητής της είναι ο 45χρονος Σέρβος Σάνο Μιλόγεβιτς ο οποίος είναι άπειρος καθώς εκτός από την Παρτιζάν την οποία ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο, υπήρξε βοηθός προπονητή στην Εθνική Μαυρβουνίου τη μακρινή σεζόν 2011-12.

Πάντως πέρσι οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Βελιγραδίου κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική περίοδο με 54 βαθμούς (30 λιγότερους από τον πρώτο Ερυθρό Αστέρα), ενώ στα πλέι οφ κατετάγη επίσης 3η πίσω από τους «κόκκινους» και την Ραντνίσκι.

Η ομάδα έχει ιδρυθεί το 1945 κα και έχει έδρα το «Partizan Stadium, Belgrade», χωρητικότητας 32,710 θεατών. Με οκτώ πρωταθλήματα Σερβίας, το τελευταίο εκ των οποίων το 2017 κατέχει την πρωτιά.

Στο παιχνίδι της Σερβίας ο Άρης αναμένεται να αντιμετωπίσει «θερμή» ατμόσφαιρα, καθώς οι οπαδοί της Παρτιζάν είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ.

Φέτος άρχισε τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Europa League από τον β’ προκριματικό γύρο (όπως ο Άρης), αποκλείοντας την την ου Connah’s Quay Nomads F.C. από την Ουαλλία με 1-0 εκτός έδρας και 3-0 εντός.

Μπροστά της έχει πλέον την Μαλάτιασπορ, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη στο Βελιγράδι και τον επαναληπτικό στις 15 Αυγούστου στην Τουρκία.

Το φετινό πρωτάθλημα στην Σερβία έχει ήδη ξεκινήσει και η Παρτιζάν μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια

Άρης: Το ρόστερ της Παρτιζάν

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άρης: Αυτό είναι το προφίλ της Παρτιζάν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα