Άρης: Oύτε από την εξέδρα δεν θέλει να τον βλέπει!

14:20 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Άρης; Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θέλει να βλέπει τον Άκη Μάντζιο ούτε από την… εξέδρα! Δεν πάει καν στο γήπεδο όταν ο Άρης παίζει εντός!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι «αόρατος» για τον Άκη Μάντζιο. Ούτε στην αποστολή δεν τον παίρνει εδώ και πολύ καιρό ο προπονητής του Άρη.Ο Χριστοδουλόπουλος μονίμως εκτός 20άδας εδώ και τρεις μήνες περίπου, με εξαίρεση μια 15λεπτη συμμετοχή στον αδιάφορο επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας

με τη Νίκη Βόλου. Τελευταία συμμετοχή στη Super League… πέρσι στο εντός με την Κηφισιά τον περασμένο Οκτώβριο. Μια φορά στην 20άδα στα τελευταία 18 παιχνίδια του Άρη!

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει, όπως και πολλοί άλλοι, από τους «κιτρινόμαυρους». Οι σχέσεις του με τον Μάντζιο είναι κάκιστες. Και δεν το κρύβει ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Ούτε «καλημέρα» δεν λένε μεταξύ τους.

Μάλιστα εδώ και πολύ καιρό, ο Χριστοδουλόπουλος ούτε στο γήπεδο δεν πάει στα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη. Αν και με τον Καρυπίδη έχει εξαιρετικές σχέσεις, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός ούτε από… ψηλά δεν θέλει πλέον να βλέπει τον προπονητή του. Έχει τα δίκια του πάντως. Αλλά και ο Μάντζιος είναι καβάλα στο άλογο. Τελικό κυπέλλου θα παίξει και έχει και 2/2 στα play off!

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, άλλα λέει και άλλα (έχει) κάνει ο Έλληνας τεχνικός. Και ο Λάζαρος δεν είναι και το πιο εύκολο παιδί.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα