Άρης – Ματέο Γκαρσία: «Ευρωπαϊκή ομάδα ακούγεται έντονα»

Το… σίριαλ «Άρης και Ματέο» Γκαρσία συνεχίζεται, καθώς οι μέρες περνούν και ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 22χρονου Αργεντίνου εξτρέμ παραμένει άγνωστος… Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν συμμετέχει τελικά στην προετοιμασία της Λας Πάλμας έχοντας λάβει ειδική άδεια προκειμένου να βρει ομάδα.

Η ιστοσελίδα της Αργεντινής «cba24n.com.ar», αναφέρει πως ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται για διακοπές στην χώρα του (φωτογραφία) και συγκεκριμένα στην Κόρντομπα, την πόλη όπου γεννήθηκε.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το κλαμπ

από το οποίο άρχισε την καριέρα του, την Ινστιτούτο. Εκεί τα είπε με φίλους από τα παλιά και θυμήθηκε μαζί τους όμορφες στιγμές από όταν ήταν 17-18 ετών, (φόρεσε τη φανέλα της τη διετία 2014-16).

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ ο Ματέο Γκαρσία έχει λάβει άδεια από τη Λας Πάλμας ως τις 21 του μηνός. Παράλληλα σημειώνεται ότι «…μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Άρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, όμως μία από την Ευρώπη ακούγεται αρκετά δυνατά», σημειώνουν οι Αργεντινοί συνάδελφοι χωρίς πάντως να διευκρινίζουν κάτι παραπάνω.

Θυμίζουμε ότι δύο μέρες πριν (την Τρίτη 9/7) ο πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ είχε αναφέρει τι η υπόθεση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ θα κλείσει το πολύ ως την επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των Καναρίων Νήσων αναφερόμενος στους Ματέο Γκαρσία και Κριστιάν Ριβέβα που βρίσκονται υπό παραχώρηση σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Περιμένουμε να κλείσουμε τις συμφωνίες που έχουμε και πιστεύω ότι μεταξύ αυτής και της επόμενης βδομάδας θα έχουμε ξεκαθαρίσει την κατάσταση», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Οπως έχουμε πει ο Άρης κρατά χαμηλούς τόνους, αλλά και τις «κεραίες» του ανοικτές, παρακολουθώντας καθημερινά την εξέλιξη των γεγονότων…

The post Άρης – Ματέο Γκαρσία: «Ευρωπαϊκή ομάδα ακούγεται έντονα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα