Άρης – Κουκ: Το τελευταίο «αντίο» και το πανό της Ντόρτμουντ (pics)

Ο Άρης, ο κόσμος του και όχι μόνο, αποχαιρέτησαν τον θρυλικό Κουκ το απόγευμα του Σαββάτου (17/8) στα Κοιμητήρια της Θέρμης. Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές με τον γνωστό οπαδό που είχε μόνο φίλους να κηδεύεται με τα χρώματα του αγαπημένου του Άρη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, με την παρουσία πολλών οπαδών, αλλά και μελών της «κίτρινης» οικογένειας, μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα.

Ο Κουκ κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό των οπαδών και των άλλων ομάδων,

γι αυτό ακριβώς και χθες (16/8) στην είδηση του θανάτου υπήρξαν ανακοινώσεις από οργανωμένους σχεδόν όλων των ομάδων.

Έτσι και σήμερα στην κηδεία του υπήρχαν πολλά στεφάνια. Μεταξύ άλλων από την Α.Θ.10, Θύρα 13 Προάστια και τους Ροσονέρι.

Άρης – ρόστερ: Οι θέσεις που «φωνάζει» για ενίσχυση

Το τελευταίο «αντίο» στον Κουκ είχε ξεχωριστό χρώμα. Καπνογόνα και συνθήματα συνέθεσαν ένα γνώριμο σκηνικό στον αγαπημένο οπαδό, όπως αυτό είχε συνηθίσει να ζει εδώ και πολλές δεκαετίες στα γήπεδα όπου έδινε το παρών.

Η στιγμή που συγκλόνισε ήταν κατά την διάρκεια του συγκινητικού επικήδειου από τα χείλη του Κώστα Ίντου.

Κουκ: Ο φόρος τιμής από τη Ντόρτμουντ

Ως γνωστόν Άρης και Ντόρτμουντ είναι αδελφοποιημένοι με τις δύο ομάδες, αλλά και τους οπαδούς τους να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Έτσι οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας δεν θα μπορούσαν ξεχάσουν τον Κουκ.

Στο σημερινό (17/8) 5-1 της ομάδας τους επί της Άουγκσμπουργκ στο «Westfalenstadion» οι φίλοι της Ντόρτμουντ ύψωσαν πανό με το εξής μήνυμα: «Κουκ ζωντανός, για πάντα Αρειανός».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άρης – Κουκ: Το τελευταίο «αντίο» και το πανό της Ντόρτμουντ (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα