Άρης: Η αποστολή με Λαμία, εκτός Σάκιτς και Κάτσε

14:54 3/1/2021 - Πηγή: Sportime
Έτοιμος για Λαμία ο Άρης, στο πρώτο παιχνίδι για το 2021, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (4/1, 19:30-NS1HD) στο ΔΑΚ Λαμίας, για την 14η αγωνιστική της Super League (πρώτη του Β’ γύρου).

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία πρωινή προπόνηση, μετά το φινάλε της οποίας

ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή την δεν βρίσκονται τα ονόματα του τιμωρημένου Εμάνουελ Σάκιτς, καθώς επίσης και του τραυματία Έργκις Κάτσε.

Από εκεί και πέρα ο Μάντζιος πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες (21 το σύνολο), μεταξύ των οποίων και οι τρεις τερματοφύλακες. Να σημειώσουμε ότι αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνεται και ο 19χρονος αριστερός μπακ Απόστολος-Ηλίας Μαρτίνης.

Βεβαίως ο Άρης θέλει να συνεχίσει το ίδιο καλά με τον πρώτο γύρο και να προσθέσει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η έκτη στη σεζόν!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ για την προπόνηση και την αποστολή

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι (04/01) στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Boucher, Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Emanuel Sakic (τιμωρημένος) και Ergys Kace (προέρχεται από τραυματισμό).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Το άρθρο Άρης: Η αποστολή με Λαμία, εκτός Σάκιτς και Κάτσε εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα