Άρης – ΑΕ Λεμεσού LIVE

Άρης – ΑΕ Λεμεσού LIVE: Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη υποδέχεται στις 21:30 τους Κύπριους στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Για πρώτη φορά μετά από 8,5 χρόνια το «Κλεάνθης Βικελίδης» φοράει τα γιορτινά του για ένα ευρωπαϊκό ματς. Στόχος φυσικά ένας. Να κάνει ο Άρης το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σε μία εβδομάδα ακολουθεί η ρεβάνς στην

Κύπρο και θέλει να έχει πάρει το προβάδισμα.

Οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού είναι πάνω-κάτω οι αναμενόμενες. Συγκεκριμένα με σύστημα 4-2-3-1 κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Κουέστα, ενώ την 4άδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά αποτελούν οι Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ και Σούντγκρεν.Στα χαφ το δίδυμο συνθέτουν οι Μπάσα και Ματίγια, ενώ τις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής καλύπτουν οι Φετφατζίδης (δεξιά) και Ντιγκινί (αριστερά).Στην επίθεση μοναδικό προωθημένος είναι ο Μπράουν Ιντέγε, ενώ πίσω του σε ρόλο επιτελικού θα αγωνιστεί ο Τόνσο.

Η 11άδα: Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ, Ματίγια, Μπάσα, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Τόνσο, Ιντέγε. Στον πάγκο για τους «κίτρινους» κάθονται οι Έμαν, Σόουζα, Ντουάρτε, Λάρσον, Μαρτίνεθ, Κωνσταντινίδης, Σάσα.

H ΑΕΛ αγωνίζεται με 3-5-2 και με τους: Βοζίνια, Ντόσα Τζούνιορ, Αντρέ Τεϊξέιρα, Γκαζτανιάγκα, Ζντραβόφσκι, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γκορντάλ, Χουράδο, Γουίλερ, Τεϊξέιρα.


The post Άρης – ΑΕ Λεμεσού LIVE appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα