Άρης – Βόλος: Ο λόγος που διαμαρτυρήθηκαν στον Γκάμαρη και η απάντηση! (vid)

Ο Άρης κλείδωσε τα πλέι οφ. Ο Βόλος θα κάνει αγώνα για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ανευ αντικειμένου οι διαμαρτυρίες των Θεσσαλών στο ημίχρονο.

Ο Άρης δεν έπαιξε καμιά μπαλάρα, αλλά είχε έναν μαγικό Μανού Γκαρθία που δεν έχει… ανταλλακτικό! Μορόν και Ανσαριφάρντ σκόραραν για τη νίκη, με τον πρώτο να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς πριν το 1-0, αλλά ο Ισπανός συμπατριώτης

του ήταν ο MVP της αναμέτρησης, μακράν του δευτέρου διακριθέντα στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο Βόλος που είχε την πρώτη του τελική στο 60′ με ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά στο ημίχρονο έβγαλε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας (!) για κάρτες και φάουλ!

Στο ημίχρονο υπήρξε ένας διάλογος μεταξύ του Γκάμαρη και ανθρώπου του Βόλου για τα φάουλ. «Μας έχεις δώσει μόνο δύο φάουλ. Πως γίνεται εμείς δύο και ο Άρης 12;», με τον ρέφερι να απαντάει οτι «Γίνεται. Χωρίς τη μπάλα πως να κερδίσεις περισσότερα φάουλ». Ο αντίλογος ήταν οτι «μπορεί να πάρω φάουλ για ένα τζαρτζάρισμα», με τον ρέφερι απλά να του αναφέρει οτι «ο κανονισμός δεν προβλέπει φάουλ για τζαρτζάρισμα». Και εκεί τελείωσε η κουβέντα.

Στο τέλος του αγώνα, ουδείς εξέφρασε κάποιο παράπονο στην διαιτητική ομάδα, με τους γηπεδούχους να δίνουν συγχαρητήρια και τον παρατηρητή να στέκεται μόνο σε μια κάρτα από τις οκτώ που έδειξε στην αναμέτρηση ο Αθηναίος ρέφερι.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα