Απόλλων Σμύρνης: Δεν πάει Αγρίνιο ο Ντομίνγκες, οριακά Λισγάρας-Σλίβκα

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Απόλλων Σμύρνης και η διακοπή για εκείνον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βάλσαμο μήπως και επιστρέψει κανείς.

Το κυριότερο θέμα έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνάς του. Ο Ντομίνγκες, που τραυματίστηκε με την ΑΕΚ, έχει υποστεί τελικά κάκωση στον αστράγαλο. Αυτό έδειξε η μαγνητική και ο Τζανλούκα Φέστα δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Βραζιλιάνος είναι απώλεια, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς το θέμα που υπάρχει στα μετόπισθεν.

Ο Λισγάρας ακόμη δεν έχει επανέλθει και η δική του συμμετοχή στον αγώνα του Αγρινίου θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Αντιλαμβάνεται κανείς πως εάν δεν προλάβει και εκείνος, ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει μεγάλο θέμα.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ραΐλι. μετά από αρκετό καιρό. Ο Μαροκινός θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να βρει τα πατήματά του. Ενδεχομένως το πώς θα είναι στη συνέχεια, θα κρίνει και το μέλλον του. Οι διαρκείς τραυματισμού του δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι και γι’ αυτό υπάρχει προβληματισμός για τον Ραΐλι.

Τέλος, ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Τσιλούλης και αποχώρησε την Τρίτη (9/11) από την προπόνηση. Θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Για τον Παναιτωλικό αμφίβολος είναι και ο Σλίβκα, ο οποίος καιρό τώρα έχει τεθεί εκτός.

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα