Αποκλειστικό: Αυτά θα πει ο Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι!

10:53 9/3/2021 - Πηγή: Sportime
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είδε σωστό το πέναλτι που καταλόγισε ο Μαρτσίνιακ στη Τούμπα στο 93′ και επιθετικό φάουλ πριν το δεύτερο γκολ του Άρη.

Το καθιερωμένο video analysis με τις διαιτητικές αποφάσεις της 25ης αγωνιστικής της Super League θα «ανεβεί» μέσα στη μέρα (9/3) στο σάιτ της ΕΠΟ. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

μεταξύ άλλων θα αναλύσει και τις αποφάσεις του Σιμόν Μαρτσίνιακ στο ντέρμπι ΠΑΟΚΆρης της Τούμπας.

Καταρχήν, ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία του Πολωνού στη Τούμπα. Για το επίπεδο (elite) του, δεν του άρεσαν αυτά που είδε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, o αρχιδιαιτητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, συμφωνεί με το πέναλτι που καταλόγισε στις καθυστερήσεις υπέρ του ΠΑΟΚ, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2. Θεωρεί οτι ο Μπουσέ στην έξοδο του δεν βρίσκει τη μπάλα, παρά μόνο τον αντίπαλο του, κάνοντας ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα.

Για το πρώτο χρονικά πέναλτι που καταλόγισε, δεν χωράει συζήτηση, δεν υπάρχει παράβαση του αμυνόμενου, αλλά φάουλ του Βιεϊρίνια.

Το δεύτερο λάθος του Πολωνού το οποίο δεν διορθώθηκε είναι το επιθετικό φάουλ του Σάσα στον Τσιγγάρα στο ξεκίνημα της φάσης του δεύτερου τέρματος που επιτυγχάνει ο Άρης. Ο μέσος των κιτρινόμαυρων βρίσκει, σύμφωνα και με την ΚΕΔ, καθαρά το πόδι του παίκτη του ΠΑΟΚ. Φάουλ που δεν καταλογίστηκε.

To σημαντικότερο λάθος, ωστόσο του Πολωνού ρέφερι, το οποίο έχει να κάνει με… άγνοια κανονισμού είναι άλλο και δεν πρόκειται να αναφερθεί από τον Κλάτενμπεργκ. Στη φάση του πέναλτι, ο Μπουσέ «κιτρινίστηκε», οπότε με βάσει την τροποποίηση του κανονισμού, ο Ίνγκασον, κακώς βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η τροπολογία αναφέρει πλέον οτι ο ποδοσφαιριστής που τραυματίζεται και χρίζει πρώτων βοηθειών από αντίπαλο που ελέγχθηκε πειθαρχικά με κίτρινη κάρτα, δεν χρειάζεται να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτά και εν αναμονή του βίντεο για την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ.

Το άρθρο Αποκλειστικό: Αυτά θα πει ο Κλάτενμπεργκ για το ντέρμπι! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα