ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Σάμαρης: Επανέρχεται η Νιούκαστλ!

Ακόμα μία φορά οι πληροφορίες θέλουν στο μεταγραφικό προσκήνιο της Νιούκαστλ να βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρεται η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ για τον παίκτη της Μπενφίκα. Πάνω από ένα χρόνο είναι στα ραντάρ του Ισπανού τεχνικού.

Το καλοκαίρι του 2017 φαινόταν σαν μια τελειωμένη υπόθεση. Τελικώς οι «καρακάξες» έκαναν πίσω, με τις αξιώσεις της Μπενφίκα να αγγίζουν τότε τα εννιά εκατ. ευρώ. Με το συμβόλαιό του 30χρονου Ελληνα διεθνή να ολοκληρώνεται

στο τέλος του Ιουνίου, πλέον η περίπτωσή του είναι πολύ πιο προσιτή για τη Νιούκαστλ.

Ο Ανδρέας Σάμαρης εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τους «αετούς», παρά την αλλαγής την τεχνική ηγεσία. Η Φροζινόνε έμοιαζε να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Ωστόσο υποχώρησε το ενδιαφέρον. Ελάχιστα τα αγωνιστικά λεπτά που έχει… γράψει την τρέχουσα σεζόν. Μόλις 95 λεπτά στο πρωτάθλημα, συνολικά 340. Όμως ελάχιστα είχαν ουσία.

Ο ίδιος, ο Σάμαρης αρνήθηκε αρκετές φορές την άγονη ποδοσφαιρική γη. Είχε στα χέρια τους προτάσεις από τη Ρωσία και χώρες της Αραβίας. Πιο πρόσφατη από την ομάδα του Ζεσούς, την Αλ – Χιλάλ.

Η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η αγγλική ομάδα κατέθεσε πρόταση εξαγοράς των τελευταίων έξι μηνών συμβολαίου του Σάμαρη.

The post ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Σάμαρης: Επανέρχεται η Νιούκαστλ! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα