Αποδυτήρια: Αυτός ο παίκτης έκανε έξαλλο τον Μεντιλίμπαρ – Ούτε ο ελληνικός Παναθηναϊκός βοήθησε τον Τερίμ!

Αποδυτήρια λοιπόν λίγο πριν από την αγωνιστική σε εμβόλιμη ημερομηνία. Είχε κάτι ενδιαφέρον το περασμένο Σαββατοκύριακο; Ασφαλώς! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε έξαλλος με έναν παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ ο Φατίχ Τερίμ πόνταρες στους Έλληνες, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν λειτούργησε…

Τι πίστευε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού; Πως οι πολλοί Έλληνες θα δώσουν τη λύση

κόντρα στην Κηφισιά. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν ήταν λειτουργικός. Κάθε άλλο. Από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις ήταν αυτές που έκανε το «τριφύλλι» απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων. Ο Φατίχ Τερίμ έζησε αυτό που δεν ήθελε. Διότι, οι αποδοκιμασίες στο τέλος της αναμέτρησης ήταν έντονες.

Έντονος ήταν και ο προβληματισμός που είχε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Μπιανκόν! Ο Γάλλος στόπερ είναι από τους παίκτες που είχε σε εκτίμηση και μάλιστα αρκετά. Βασικό τον είχε στην Τούμπα. Επιπρόσθετα, βασικός ήταν και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης! Αλλά εκεί βγήκε στο ημίχρονο. Ο λόγος; Ο Μπιανκόν είναι που κρατάει on side τον παίκτη των Αρκάδων που σκοράρει και μάλιστα ήταν σε άλλες δύο στιγμές που δεν τραβήχτηκε.

Δεν το λες και συχνό φαινόμενο να θες ανατροπή και να ξοδεύεις αλλαγή για να αλλάξεις στόπερ! Με την ομάδα ψηλά όμως, ήθελε άλλου τύπου στόπερ, όπως τον Βέζο.

ΑποδυτήριαΝέα ιεραρχία;
Θα έχει ενδιαφέρον από εδώ και πέρα πως θα χειριστεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον Μπιανκόν! Με άλλα λόγια, ο Γάλλος είναι πια ο 5ος στόπερ σε ιεραρχία; Ο Γάλλος στόπερ δεν ήταν στην αποστολή που έφυγε για το Αγρίνιο! Τιμωρημένος βέβαια είναι ο Γάλλος. Ο Ντόι μπήκε σε αυτή. Από τη στιγμή που ξεκουράζεται ο Κάρμο, μάλλον ήταν επιβεβλημένο πως ο Ντόι θα έμπαινε σε αυτή. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ντόι; Στο ματς με τον Βόλο που επανέρχεται ο Κάρμο και δεν είναι τιμωρημένος ο Μπιανκόν, θα είναι αποστολή ο τελευταίος;Αρχηγού παρόντος
Δεν είναι ένας παίκτης. Είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Ο αρχηγός. Ο πιο ακριβοπληρωμένος στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Εκείνος που ΄ναι ο πρώτος που θα χτυπήσει την πόρτα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για οτιδήποτε προκύψει. Και εκείνος που φυσικά «στράβωσε» έχοντας χάσει τη σειρά του λόγω τραυματισμού και επιθετικής έξαρσης του Ντεσπόντοφ στην 11άδα. Η παρεξήγηση λύθηκε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σημάδεψε την ανατροπή στο Αγρίνιο, ερχόμενος από τον πάγκο. Το τελευταίο του γκολ στο πρωτάθλημα ήταν με τον Παναιτωλικό τον πρώτο γύρο, σημειωτέον!Ούτε τώρα «άνοιξη»!
Ετούτη τη φορά ξεκίνησε με 6 Ελληνες για να «σπάσει» την γκρίνια της εξέδρας. Ετούτη τη φορά ήταν ο Παναθηναϊκός που έμεινε με παίκτη λιγότερο και όχι ο αντίπαλος. Ετούτη τη φορά δεν πρόλαβε καν να τολμήσει να παίξει με δύο επιθετικούς. Να κάνει την ανατροπή με αλλαγές από τον πάγκο. Ο Παναθηναϊκός μετά την Λαμία, «ξόδεψε» δύο ακόμη βαθμούς στην Λεωφόρο με την Κηφισιά! Ο Φατίχ Τερίμ «χάνει» από την άνωθεν ασυλία και την κοινή γνώμη! Ο Παναθηναϊκός βγάζει lack από πλάνο Β’.Άλλος άνθρωπος
Στην πρότερη κατάσταση με Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν μόνιμα αγχωμένος. Είχε «γεννήσει» (υπέρμετρη ενδεχομένως) προσδοκία στο σκοράρισμα και μόλις λόκαρε 2-3 παιχνίδια έβγαζε άγχος στα αποδυτήρια στο Ρέντη. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αφότου γύρισε από το Κόπα Αφρικα και εμφανίστηκε Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, αλλάζοντας το formation, ο Μαροκινός είναι on fire: 4 ματς/6 γκολ! Και το καλύτερο στα δύο τελευταία ματς στην Σούπερ Λιγκ τόσο με ΠΑΟΚ, όσο με Τρίπολη έκανε την διαφορά (4 τέρματα) σε 50’ in total. Κυνηγός ίσον ψυχολογία/εμπιστοσύνη!Game Over!
O χρόνος έχει σταματήσει στο… 2023! Εν προκειμένω, στην Λαμία και την τελευταία νίκη. Τότε που υπήρχαν άλλος προπονητής στον πάγκο και τουλάχιστον 6 διαφορετικά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Βόλου. Εφεξής, η ομάδα είναι σε βαθιά αγωνιστική απόγνωση και χωρίς νίκη για 10 αγώνες (3 ισοπαλίες). Έχοντας συνάμα την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (21 γκολ) και φυσικά ένα αφεντικό που ΄ναι στα πρόθυρα της αποχώρησης. Μία σύντομη ποδοσφαιρική ιστορία επιτυχίας λέτε να γράφει τις τελευταίες της σελίδες; Ο Βόλος, πάντως, είναι αποκρουστικός στο ουδέτερο μάτι.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα