ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ! Έκανε την ανατροπή του αιώνα! Νίκησε 3-2 τον Ναδάλ, στα ημιτελικά του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ

Ακόμα μία φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να κάνει τον κόσμο να παραμιλάει, έχοντας φτάσει κοντά σε μία σπουδαία ανατροπή.

Έτοιμος να υλοποιήσει μία σπουδαία ανατροπή είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κόντρα στον Ράφα Ναδάλ για τα προημιτελικά του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 2-0 στα σετ, ωστόσο βρήκε την ψυχή και έχει ισοφαρίσει αυτή τη στιγμή τον Ισπανό σε 2-2.

Μάλιστα λίγο πριν

λήξη ο σπουδαίος αυτός αγώνας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγείται με 6-5 στα γκέιμς και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ.

Τεράστιος Στέφανος Τσιτσιπάς, ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή με και 3-2 σετ, ξεπέρασε το εμπόδιο του Ράφα Ναδάλ! 

Στο τελευταίο σετ ο «Στεφ» κατάφερε πάλι στο τέλος να κάμψει την αντίσταση του Ισπανού θρύλου με 7-5 και πλέον δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι η δική του εποχή!

A place in the #AusOpen semifinals awaits.@steftsitsipas breaks Rafael Nadal to lead 6-5 in the deciding set.#AO2021 pic.twitter.com/WVLIYmwTZG

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 17, 2021

The advantage sits with @RafaelNadal*

*Only because he is serving first.@RafaelNadal leads Stefanos Tsitsipas 5-4 on serve in the fifth set #AO2021 | #AusOpen pic.twitter.com/AKZcP9ey3x

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 17, 2021

3 hours
2 sets
1 set@steftsitsipas breaks Rafael Nadal to lead 5-4 and earn the right to serve for the fourth set.#AO2021 | #AusOpen pic.twitter.com/ELcy3fLMrt

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 17, 2021

It’s all in the details

@RafaelNadal x @steftsitsipas #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/0lY7XdZnqM

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 17, 2021

Το άρθρο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ! Έκανε την ανατροπή του αιώνα! Νίκησε 3-2 τον Ναδάλ, στα ημιτελικά του Αυστραλιανού ΟΠΕΝ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα