ΑΟΧ Κισσαμικός-Παναθηναϊκός: Για την πρωτιά

Με έπαθλο την πρωτιά του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας διασταυρώνουν την Τετάρτη (19/12, 15:30) τα ξίφη τους οι ΑΟΧ Κισσαμικός και Παναθηναϊκός.

Η κρητική ομάδα χρειάζεται είτε νίκη, είτε ισοπαλία για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ το «τριφύλλι» θα πρέπει πάση θυσία να επικρατήσει.

Υπενθυμίζεται ότι Ο.Φ. Ιεράπετρας και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0,

με συνέπεια αμφότεροι να τεθούν νοκ-άουτ.

Με νέο τεχνικό

Με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο του για πρώτη φορά θα παραταχθεί ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο ματς του Δημοτικού Γηπέδου των Περιβολίων.

Εκτός έμειναν οι Μηνάς Χαλκιαδάκης, Τάσος Παπαχρήστος, οι οποίοι επανήλθαν μετά από αρκετό διάστημα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών.

Στη λίστα των τραυματιών για την κρητική ομάδα παραμένουν οι Άγγελος Ζιούλης, Σιμόν, Παναγιώτης Αρναούτογλου και Νίκος Κεχαγιάς.

Αρκετοί βασικοί

Ο Γιώργος Δώνης βλέπει με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση, αφού ο Παναθηναϊκός θα έχει -θεωρητικά- πιο ευνοϊκή κλήρωση αν τερματίσει στην 1η θέση.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επέλεξε αρκετούς… ενδεκαδάτους στην αποστολή, όπως ο Σωκράτης Διούδης, ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο Εργκους Κάτσε, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Γιάννης Μπουζούκης, δείγμα της σοβαρότητας που επιδεικνύει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αντίθετα, εκτός έμειναν τα μπακ (Ματίας Γιόχανσον-Εμάνουελ Ινσούα), ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο Χρήστος Δώνης και οι τραυματίες Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ομρι Αλτμαν, Κωνσταντίνος Κότσαρης.

ΑΟΧ Κισσαμικός: Ανακοίνωσε τον Βοσνιάδη

Παναθηναϊκός: Με αρκετούς βασικούς στα Χανιά

The post ΑΟΧ Κισσαμικός-Παναθηναϊκός: Για την πρωτιά appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα