Αντρέ Γκόμες: «Πόρτα» της Μπαρτσελόνα σε Γουέστ Χαμ

Φαίνεται πως πήγε στην Premier League για να μείνει ο Αντρέ Γκόμες. Ο δανεισμός του στην Έβερτον από την Μπαρτσελόνα ήταν μάλλον η αρχή.

Το αν θα μείνει στο Λίβερπουλ θα φανεί προσεχώς. Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί τόσα για εκεί. Περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που τον έχουν στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Εδώ και πολύ καιρό ήταν πολλά τα σενάρια που ήθελαν την Τότεναμ να ενδιαφέρεται έντονα για τον Πορτογάλο. Φυσικά με τον τελικό του Champions League

να έρχεται τα μεταγραφικά πάνε στην άκρη για τους Λονδρέζους.

Η «Sun», όμως, έβαλε στο κόλπο και άλλη μία ομάδα από την πρωτεύουσα της Αγγλίας. Ο λόγος για τη Γουέστ Χαμ, η οποία αρέσκεται στο να δίνει αρκετά λεφτά από τη μέση και μπροστά για παίκτες. Το μπάτζετ της, άλλωστε, είναι αρκετά υψηλό κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τα «σφυριά» χτύπησαν την πόρτα της Μπαρτσελόνα και ενημέρωσαν πως είναι διατεθειμένα να δώσουν 18.000.0000 λίρες προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Οι Καταλανοί απέρριψαν την πρόταση θεωρώντας τη μικρή. Μένει αν δούμε εάν η Γουέστ Χαμ θα επιστρέψει.

Να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο διεθνής με την Πορτογαλία Αντρέ Γκόμες είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ και δύο στο Κύπελλο.

The post Αντρέ Γκόμες: «Πόρτα» της Μπαρτσελόνα σε Γουέστ Χαμ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα