Άντερλεχτ – ΠΑΟΚ: Live Streaming (vid)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας του.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με το συγκεκριμένο «τεστ» να είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα ενόψει Άγιαξ.

Η πρώτη αναμέτρηση με τον Αίαντα είναι προγραμματισμένη

για τις 6 Αυγούστου κάτι, που σημαίνει πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τους Θεσσαλονικείς. Απέναντι στην Άντερλεχτ οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν σε τι σημείο ετοιμότητας βρίσκονται.

Ο Φερέιρα, για την σημερινή φιλική δοκιμασία, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στους προσαγωγούς, κάτι του «χαλάει» τα σχέδια αφού σίγουρα θα ήθελε να δει τον Βραζιλιάνο υπό πίεση. Εκτός για τον ΠΑΟΚ στον αποψινό αγώνα θα είναι και ο Νίκος Μελίσσας ο οποίος έχει υποστεί ένα διάστρεμμα.

Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα φιλικά: ΠΑΟΚ-Άλκμααρ 0-1, ΠΑΟΚ-Νόρτζελαντ 3-0, ΠΑΟΚ-Τσβόλε 2-2 Ουνιβερσιτατέα Κλουζ-ΠΑΟΚ 0-5, Σιντ Τρούιντεν-ΠΑΟΚ 0-4

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταδίδεται από το PAOK TV και είναι κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ.

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ από το Χορστ στις Βρυξέλλες κύλησε χωρίς απρόοπτα και ο αγωνιστικός χώρος του κεντρικού γηπέδου του αθλητικού κέντρου της Άντερλεχτ είναι σε πολύ καλή κατάσταση…

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Γιαννούλης, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πέλκας, Άκπομ.

Η ενδεκάδα της Άντρελεχτ: Ρουφ, Σαρντελά, Σανέ, Μίλιτς, Καγιεμπέ, Κανά, Σάιεφ, Βερσάερεν, Κολάσιν, Νασρί και Σαλεμάκερς.Άντερλεχτ – ΠΑΟΚ: Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση στο παρακάτω βίντεο:

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άντερλεχτ – ΠΑΟΚ: Live Streaming (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα