Άγγελος Ντάβος: «Έφυγε» ο «μπαμπάς» της Serenata και της Κουκουρούκου! (vids)

Αποκλείεται να μην ξέρετε την Σερενάτα. Και την Κουκουρούκου. Υπάρχουν ακόμη. Και αποτελούν δύο από τα δημοφιλέστερα σνακ. Για μικρούς και για μεγάλους.

Ο άνθρωπος που τις εμπνεύστηκε, ο Άγγελος Ντάβος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. «Έφυγε» απο τη ζωή σε 78 ετών αφήνοντας ξωπίσω του μία μεγάλη κληρονομιά.

Ο Άγγελος – Ευάγγελος Ντάβος γεννήθηκε το 1941 στον Ράφτη ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας, το 4ο παιδί μιας οικογένειας με 8 παιδιά.

Από ένα μικρό υπόγειο στην Κυψέλη, όπου εργαζόταν

μαζί με την έγκυο σύζυγό του και έφτιαχναν γκοφρέτες, κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην εγχώρια βιομηχανία τροφίμων, με 4 σημαντικές εταιρείες, εμβληματικά προϊόντα όπως η Serenata, η Κουκουρούκου, η Αmaretti, με διαφημιστικές καμπάνιες που έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση κι έχουν γίνει σλόγκαν μέχρι σήμερα.

Δείτε μερικές διαφημίσεις από τη Serenata και την Κουκουρούκου από τα… παλιά:



Τα προϊόντα του γνώρισαν διακρίσεις σε όλον τον κόσμο για την ποιότητα τους, με εξαγωγές σοκολάτας ακόμα και στην πατρίδα τους την Ελβετία, με βραβεία εξαγωγών. Η επιχειρηματική του αξία αναγνωρίστηκε με θέσεις σημαντικές όπως αυτή του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Τροφίμων και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαφημιζομένων).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άγγελος Ντάβος: «Έφυγε» ο «μπαμπάς» της Serenata και της Κουκουρούκου! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα